Prečo dieťa plače pred každým dojčením?
Ahojte dievcata, prosim vas co ma toto znamenat? Maly bude mat za par dni 5 mesiacov, plne kojeny, nema dudel ani flasu. Posledne dni pred kazdym dennym kojenim spusti rev. Klasicky si sadnem na gauc, vezmem ho na ruky, dame sa do nasej polohy a on sa len vysponuje a zacne plakat. Ked sa postavim je ticho akoby sa nechumelilo. Skusala som si s nim aj lahnut na postel a robil to iste. Jedine co zatial pomaha je sadnut si na fitloptu, ani sa nemusim hojdat, on chvilu len pozera a prisaje sa. Takto sa mozem presunut naspat na gauc🤷♀️ Vecer pred spanim a v noci neni ziadny problem
Uci sa komunikovat, je to obdobie, proste len skusat, co zaberie. Pozri knihu O detskej reci pripadne skus nejake lahke znakovanie napr pre mliecko, aby mal iny sposob ako vyjadrit, ze vie, co bude nasledovat. Drzim palce
Len sa nieco nepaci 😂😂 chlap. Od mala....
ale nie. Tiez som to mala pri detoch a mnohymi ich pochodom som do teraz nepochopila.
Ja si myslím, že mu už nevyhovuje predošlá poloha na kojenie, keď ti pri jej zmene prijme prsník. Aj moja dcéra to v nejakom obdobi robila, potom som si všimla, že proste už nechce byť v takej polohe ako vždy. Zmenila som a dobre bolo a potom sa síce opäť vrátila k tej prvotnej, ale potom zas chcela inak atd. Nájdi čo mu aktuálne vyhovuje, držím palce 🙂

Tak proste decká sú divné