icon

Prečo dieťa plače pred každým dojčením?

simona109
18. feb 2025

Ahojte dievcata, prosim vas co ma toto znamenat? Maly bude mat za par dni 5 mesiacov, plne kojeny, nema dudel ani flasu. Posledne dni pred kazdym dennym kojenim spusti rev. Klasicky si sadnem na gauc, vezmem ho na ruky, dame sa do nasej polohy a on sa len vysponuje a zacne plakat. Ked sa postavim je ticho akoby sa nechumelilo. Skusala som si s nim aj lahnut na postel a robil to iste. Jedine co zatial pomaha je sadnut si na fitloptu, ani sa nemusim hojdat, on chvilu len pozera a prisaje sa. Takto sa mozem presunut naspat na gauc🤷‍♀️ Vecer pred spanim a v noci neni ziadny problem

sisska96
18. feb 2025

Tak proste decká sú divné

sasesoe
18. feb 2025

Uci sa komunikovat, je to obdobie, proste len skusat, co zaberie. Pozri knihu O detskej reci pripadne skus nejake lahke znakovanie napr pre mliecko, aby mal iny sposob ako vyjadrit, ze vie, co bude nasledovat. Drzim palce

maryetta
18. feb 2025

Len sa nieco nepaci 😂😂 chlap. Od mala....
ale nie. Tiez som to mala pri detoch a mnohymi ich pochodom som do teraz nepochopila.

iivancova
18. feb 2025

Ja si myslím, že mu už nevyhovuje predošlá poloha na kojenie, keď ti pri jej zmene prijme prsník. Aj moja dcéra to v nejakom obdobi robila, potom som si všimla, že proste už nechce byť v takej polohe ako vždy. Zmenila som a dobre bolo a potom sa síce opäť vrátila k tej prvotnej, ale potom zas chcela inak atd. Nájdi čo mu aktuálne vyhovuje, držím palce 🙂