Pred 4 mesiacmi som prestala dojčiť a stále mám mlieko

18. okt 2021

Ahojte malú som prestala kojit pred 4 mesiacmi ale ja mám stále mlieko mala by som ju začať zase kojit ? Ale ja už som aj fajčila síce nefajcim veľa ale je to nebezpečné keby prestanem úplne fajčiť aby sa mi najprv telo vyčistilo tak by som mala začať ? Alebo niečo na mlieko ale kto vie či mala už bude vedieť piť z prsníku

sona96
18. okt 2021

Podľa mňa je to normálne. Ja som tiež mala mlieko ešte aspoň pol roka ako som prestala kojit.

ovaaa
18. okt 2021

Zbehnúť ku gynekológovi dá ti tabletku na zastavenie mlieka.

titla
18. okt 2021

Takto? Mas tolko mlieka, ze si musis odsavat alebo odstriekavat, lebo sa Ti inak tvoria hrce a zapaluju prsia? Mas naliate bolestive prsia?
Alebo len ked si prso stlacis ukaze sa par kvapiek? Lebo to druhe je uplne v poriadku. Ja nekojim uz 14 mesiacov a ked si stlacam prsia tak z nich vyteka "mlieko". Ono to ma dokonca presny nazov a u nietkorych zien trva aj 2 roky, kym to uplne ustane.

tehotna40
18. okt 2021

Ja uz pol roka, bola som aj na sono prsníkov, povedala ze to je v poriadku, nedali mi žiadne tabletky normálne kontrola o rok. Pokiaľ nemáš zápal prsníkov, alebo nieje vytok z prsníka nejakej divnej farby tak lieky podľa mňa nedajú. Mne gyn hovorila ze niektoré ženy aj 2 roky po pôrode majú.