Problemy s mliekom u dvojtýždňového chlapca

miskaamiska
18. aug 2020

POMOC!!! idem po radu. Môj malý mal 2 týždne, je plne kojeny (mliečka mam dosť) , dávam si pozor co jem... ale malý mi začal vyvádzať co doteraz nerobil iba večer sa puchril. Už začal aj cez deň zobudí sa na kojenie napapa sa potom ako keby tlači do plienky a potom to začne chce byť na prsníku, ale ako keby dostával kŕče, minimálne si pomrnci poplace alebo strašný plač a trvá min. 2 hod potom sa ukludni a zaspí. Bruško ma mäkké, vyprdka sa, vykaka sa, odgrgne si. Masíruje mu bruško s pupikom, cvičíme nozkami, dávam mu espumisan L. Ja už neviem čo robiť, keď ma tie záchvaty plaču. Muža som poslala do lekárne doniesol sab simplex tak uvidím. Neviem ci je to kolika, vymýšľa alebo dačo iné.... Môže to byť z môjho mlieka? Idem vynechať mliečne výrobky ci mu náhodou nerobí problém laktoza. Mate pre mňa radu? Do poradne ideme v utorok tento týždeň ma naša doktorka dovolenku.
Prepáčte za vylev, ale neviem čo robiť.

zuzka251
18. aug 2020

nemáte v rodine alergiu? nie je hladný počas tých 2h keď plače? nám pomáha, keď mi na prsníku zaspí..aj keď už nepapá. ešte by som pozrela, či mu niečo nemôže vadiť v tvojej strave...nafukovacie potraviny, čokoláda, ..

miskaamiska
autor
18. aug 2020

@zuzka251 na prsníku mi zaspáva od narodenia nechávam ho ududkať k spánku. V mojej ani manželovej rodine nemáme alergikov. Skúsim úplne vynechať mliečne výrobky či náhodou to nerobí šarapatu. Inak už neviem čo robiť. Musím vydržať do poradne hádam mi doktorka poradí.

miselar
18. aug 2020

@miskaamiska skus probiotika biogaja k tomu sab simplex a cvičiť nozkami

miskaamiska
autor
18. aug 2020

@miselar tie kvapky dnes kúpil muž a nozkami cvičíme aj bruško masíruje pupikom. Hádam to zaberie

miselar
18. aug 2020

@miskaamiska vyskúšaj snáď pomôže ja som malej dávala biogaja tuším do pol roka

mirkie
18. aug 2020

@miskaamiska nedávas mu už vigantol? z toho vraj deti môže bolieť bruško..

nikaaaaa
19. aug 2020

@miskaamiska toto iste mame aj my nevie sa vykakat a place u nas to zacalo ked som mu dala d vit od jamiesonu ale neviem isto cinstoho nakolko beriem aj trioherb na podporu laktacie nemame alergiu v rodine avsak jem dost mlecne ze by stoho ?

miskaamiska
autor
19. aug 2020

@nikaaaaa vraj niektorému bábu nesadnú mliečne výrobky už aj som ich vysadila či náhodou to nepomôže