Stolica po každom jedle. Je to normálne?
Ahojte, chcela b& som sa spýtať, či má nejaká maminka podobnú skúsenosť a vie poradiť. Našej malej 2 mesačnej dcére sme zmenili pred 4 dňami mlieko - prešli sme z Beby Alprem na Nutrilon AR. No a 3 dni už má po každom krmení stolicu - je normálna, žltá, tzv. praženicová. Trochu ma to trápi, že za každým naloží do plienky, lebo potom z takto z čoho bude priberať??? Je to normálne?? - poprípade reakcia na nové mlieko? doteraz mala astolicu 1x denne. 😞

•
30. mar 2008ahoj, ja neviem ci mozem radit,kedze kojim,ale nas maly maval takto tiez do 2 mesiacov stolicu, do kazdej plienky.
0
naš malý má dva meiace a kojím. Len sa stáva pravidelne večer strácam mlieko a musím mu dať bebu. to že plní plienku pravidelne bolo ok aj farba bola ok len horšie bolo ked nekakal celú noc aj celý den. poviem vam potila som sa aj zanho.Bud rada že máte tak často plnú plienku. 😉
skus kupiť v lekarnisab simplex je to homeopatikum maličkým celkom chutí. je na nadúvanie a bruško celé. stojí 40sk. nám pomohlo
urcite, vo vacsine pripadov v 3 mesiacoch, u nas to trvalo do 4 a pol a potom obcas sme museli pomoct zase pri tvrdej stolici 😉 ale teraz kaka hoci kde a bez placu a aj spravnu konzistenciu 😉 Inak ja som rurku pouzivala niekedy aj kazdu hodinu, ked bolo velmi zle... ale malej sa potom zjavne ulavilo 🙂 a pouzivame espumisan
no hej,moje kakalo aj z umeleho mliecka 😃 a inak tiez preplakal snad styri mesiace svojho zivota. ja osobne rektalnu rurku velmi neodporucam mam s tymito metodami velmi zle skusenosti. nie dobrovolne,ale kedze sme boli casto v nemocnici casto tam putoval aj teplomerik ktori tiez niektori ludia na tento ucel pouzivaju,to co prislo po prichode domov a teda aj odstaveni "pomocky" bolo sto krat horsie. ja som stale dookola masirovala brusko,hojdala na rukach a tiez som kupila normalne feniklove zrnka a take dve tri som chvilku povarila vo vodicke na mliecko(len nie do kazdej vodicky to tiez nie je dobre)je to unavne a vidim ze ty mas dokonca dvoch anjelikov ale neboj ak 😃 sa babatko zacne viac hybat same to prejde,ja som tomu uz neverila,moj maly plakal kazdy den osem hodin v kuse s prestavkou len na krmenie a potom pravidelne od unavy zaspal(na hodinu :-S ) ale preslo to 😃
pappo vseobecne si myslim ze maloktory lekar ti to odporuci,niekde som tu nasla diskusiu zufalej mamicky ktora rurku pouziva uz pred kazdym krmenim a nepomaha,jasne ze nepomaha, ono logicky to ze ides na wc je v podstate reflex,ten sa neustalym "pomahanim" otupuje cize je logiske ze to nepomaha. vies nevravim ked sa dietatko tyzden nevykaka a raz mu pomozes rurkou pretoze tam asi nestal nejaky vaznejsi problem(aj ked niektore deti v pohode nekakaju tyzden 🙂 ) vies po dvoch tyzdnoch v nemocnoci a teplomere tri krat denne sa moj maly nemohol doma zrazu vykakat peknych par dni a ten plac ani nevravim,ja ale moc neuznavam ziadne pomahace a prezili sme aj bez nich. ja naozaj chapem ked je niekto z babatka unaveny,moj maly plakal naozaj hodiny denne,cez den spal iba mne na rukach a v noci som ho na rukach hodiny uspavala kym som ho mohla polozit do postielky, kazdu chvilu som ho mala rozbaleneho a masirovala mu brusko a neraz som stracala nervy,nie som ziadna supermanka 😉 ale teraz je z neho vesely chlapcek,kaka kedy sa mu zachce a spinka sam v postielke 😎 😃
Začni písať odpoveď...

Odošli