Sú tabletky Medocriptine: vhodné na zastavenie laktácie?
Dobry den mate niektora skusenosti s tym chcem vediet ci zacat brat ci nie lebo citam zle vedlajsie ucinky
Ked viete nieco ine poradte mi
@timinka456 cez 2 roky dozadu som ich užívala. Už som nemala zapáli, mlieko sa mi ako tak zastavilo, ale po vyše roku, mi gyn zistila, že chrasty na bradavkami mam z toho, že mám stále funkčné mliečne žľazy
@qwer2019 nemala si ziadne vedlajsie ucinky?
Mala som a strašné vedľajšie účinky. Jedla som ich asi 2 dni. Potom som to vyhodila. Bola som ako nafetovana. Nedokázala som sa starať o syna. Laktaciu som zastavila lávovými obkladmi a sťahovaním pŕs elastickým obvazom. Trvalo to asi 4 dni.
A potrebujes tie tabletky? Odstavila si a stale sa ti neumerne tvori mlieko?
Ja som kedysi ostavila dieta zo dna na den. Dieta bolo dost zavislak, kojila som niekolkokrat denne. Ked som prestala, zacala som pit salviovy caj a odsavala som si mlieko, ale len do ulavy. Prsia som ani neviazala.
Kedze mi ani zviazanie nepomohlo a dostala som zapal (hororova bolest), brala som ho asi 2-3 dni a bolo mi priserne, ale oproti bolesti zo zapalu sa to dalo vydrzat.
Ahoj,stratila som dieťatko v 35.tt, po pôrode sa spustila veľmi silná laktácia, brala som medocriptine a o pár dní som mala pocit,že mi úplne prepne. Zľakla som sa a okamžite som to vysadila. Na ukončenie laktácie mi pomohla starodávna metóda-uviazať si prsia elastickým obväzom (okolo celej hrude). Na mňa to fungovalo lepšie ako lieky.
Ahoj,stratila som dieťatko v 35.tt, po pôrode sa spustila veľmi silná laktácia, brala som medocriptine a o pár dní som mala pocit,že mi úplne prepne. Zľakla som sa a okamžite som to vysadila. Na ukončenie laktácie mi pomohla starodávna metóda-uviazať si prsia elastickým obväzom (okolo celej hrude). Na mňa to fungovalo lepšie ako lieky.
@kikulienkadd kolko dni si viazala a iba vecer ?
@kikulienkadd kolko dni si viazala a iba vecer ?
@timinka456 to si uz nepamätám, bolo to pred viac ako 10.rokmi
@qwer2019 nemala si ziadne vedlajsie ucinky?
@timinka456 ja nie, ale zjavne úplne laktaciu nezastavilo. Momentálne už 1,5r riešim nálezy na prsnikoch, Birards3 a stále mi mlieko ide. Síce nie v tom množstve, ako keď som kojila, ale chrasty mam každý deň

@timinka456 cez 2 roky dozadu som ich užívala. Už som nemala zapáli, mlieko sa mi ako tak zastavilo, ale po vyše roku, mi gyn zistila, že chrasty na bradavkami mam z toho, že mám stále funkčné mliečne žľazy