Tandémové dojčenie - trojročný a dvojmesačný

zutomad
7. máj 2014

Ahojte baby,chcem sa spytat a aj poradit. Mame 3 rocneho synceka,ktoreho este kojim.Ako som bola tehotna,uz sa dojcil v podstate len vecer pred spanim,ale teraz sa nam narodilo babo a starsi-kedze vidi mensieho sa dojcit- vyzaduje dojcenie castejsie. Z toho sa mi tym padom tvori viac mlieka,co zase nevyhovuje mladsiemu,pretoze mu mlieko tecie prudom,on nestiha prehltat a potom sa hneva. Nejak si neviem ustrazit tu mliekotvorbu 🙂 Poradite? Pre tie,ktore poradia odstavit starsieho-dakujem,neprosim,chcem aby sa odtsavil priridzene a ja s tym nemam problem,ze sa aj on dojci. Keby sa k tomu mohol vyjadrit niekto kto aj naozaj tamdemovo dojcil,popripade aj s rovnakym vekovym rozdielom.Diky!

anuskaaprazko
7. máj 2014

@zutomad vies co poviem ti to tak ze tu sa ani nepytaj lebo budes za uchylnu ze dojcis 3rocneho 😀 spytaj sa radsej tu u nas 🙂 https://www.modrykonik.sk/group/4722/

zutomad
autor
7. máj 2014

@anuskaaprazko diky,idem tam,som tu nova 🙂

ellca123
7. máj 2014

keby som si predstavila seba , tak ...to si neviem predstavit
a kojila som dietatko 1 rok
a mam tri deti

ved vas uplne vyzmykaju

magic08
7. máj 2014

Ja som tandemovo dojcila vyse roka, v podstate stale dojcim, no dcerka uz nepije kazdy den. Medzi detmi mam neceke tri roky rozdiel. Mala som podobny problem, pred prilozenim mladsieho som trosku mliecko odstiekala, aby mu neslo mliecko moc silno pocas spustacieho reflexu. Casom sa to ustalilo a okolo troch mesiacov mladsieho to uz bolo lepsie.

magic08
7. máj 2014
magic08
7. máj 2014

@ellca123 neboj, nevyzmykaju...