Trojmesačnej dcére občas zabehne mlieko

28. apr 2021

Ahojte..ani neviem ci vlastne prosim o radu skor sa potrebujem vyliat ci ma niekto pochopi ..mala ma 3m.
Sem tam grcne cez den uplne zlate dievcatko ..no sen tam jej zabehne mliecko ..sice len malo kedy no ja totalne sa neviem spamatat a v hlave mam len to ze aa bojim ze sa zadusi..v noci mi sem tam zacne kaslat ked jej zabehne slinka..mame aj monitor aj vyssie spi,pekne grgne dlho ju nosim .. no sem tam ako pisem jej zabehne v noci slinka (mozno aj mliecko ale nevidno aby jej vyslo ) a ja som totalne zdrvena aj x dni potom neviem sa normalne tesit z nej stale sa len bojim ze sa zadusi aj ked ona len par krat zakasle a smeje sa alebo spinka dalej..zeny vsak sa jej nemoze nic stat ?ako pisem stane sa to len malo krat len ja mam totalny blok v hlave co sa tak bojim .. ze ste to malo aj vy tak a nestalo sa nic?

martina1201
28. apr 2021

Ahoj, áno deťom zvykne zabehnúť a potom kašlú, je to prirodzené nielen pre deti ale aj pre dospelých. Hlavne nestresuj. Máš monitor dychu a ak ho nezabúdaš zapínať včas ťa upozorní že sa niečo deje. Nálad sa do pohody a nestresuj. To môže malej viac ublížiť než zakuckanie sa 🙂

lenkakravcova
28. apr 2021

Keď kašle je to vpohode. Vidíš ze to co zabehlo dáva von, bráni sa pred zadusenim. Horšie by bolo keby nekaslala a len lapala po dychu.

autor
28. apr 2021

Zienky dakjjem ..viem ze je to hystericke odomna az ale jaaa ako som pisala normalne mam blok z toho ..ona pekne odkasle poriadne a nic sa nedeje po dychu lapala skor ked jej islo mliecko cez nostek to nam uz prestalo chvalabohu ..

unicornlady
28. apr 2021

Oni pri cicaní často vcucnú aj veľa vzduchu, preto aj grcavajú mlieko ( u nás to tiež tak bolo, ale dieťa priberalo pekne)

denden77
28. apr 2021

klud.. inak sa zblaznis 😉🍀

panelacikova
28. apr 2021

dávaj ju ležať nabok alebo na bruško... moja má 11, ja po 40-ke a obom nám často zabehne aj voda 😀 sme refluxové, tak s tým proste žijeme. a ver mi, moja dcéra sa mi fakt niekoľkokrát tak dusila, že som musela použiť až ten hamiltnov hmat - teda aspoň som si myslela, že ho používam v tom strese, ale zadarilo sa. raz jej zabehla suchá piškóta, to len boli nervy, nikdy viac..... po tom hmate vyletela piškóta na dva metre... ja hotová.... no konečná... takže hlavne kľud, kým to je občas a tekutina, dieťa si to rozkašle. ideálne je polohovať ju, nech nie je na chrbátiku, skôr si vykašle na boku či brušku 🙂

andreatytler
29. apr 2021

Kaslanie je normalne a vlastne dobre. Je to skvela obrana pred zadusenim. Kedze kasle, tak ma skvele reflexi a hrozba toho zadusenia je mensia. Z kaslu netreba mat strach. Dokial kasle, dycha a telo si same uvolnuje dychacie cesty. Je to aj perfektny tening na pluca.
Este len pockaj ked zacne pit vodu z cucatkom alebo pohara a kusky jedla... nasmu zabehlo po kazdom druhom dusku vody, kym sa naucil ako tak pit. Uz som si aj pripadala ako mama vrahina... ze nenukam dietatu vodu ale sa ho snazim utopit.😅