Trpeli ste počas dojčenia nespavosťou?

6. dec 2020

Trpeli ste niektora pocas kojenia nespavostou? Hoci v noci dieta zaspinka trebars po kojeni, ja spat nemozem len sa prehadzujem. Zacalo to az teraz od 4 mesiaca. Poradte nieco. Dakujem

denkatn
6. dec 2020

zevraj do 10minut od prebudenia ked si lahnes zaspis, potom uz si moc bdela. tak ja som mala dceru vedla seba v posteli a len som ju pripojila, ked zaplakala a odpojila. ano treba davat pozor, niekedy som ju zlahka buchla, alebo zakryla paplonom. potom som si ju davala nad hlavu, mala som rovnu podusku. kamaratka brala nejake lieky na uspanie, ale ktore obshauju melatonin, ten spankovy hormon, nie sedativa, ved kojila. tak skusaj.

daniela1911
6. dec 2020

Ja som trpela nespavosťou prvé dni doma z nemocnice.. dňami, nocami, som nemohla zaspať... poležiačky kojiť moc nešlo, tak som ju kojila v kresle - kým som kojila, som sa bala že mi spadne, take mikrospanky som mala a po odpojení, nič.
Samé to potom prešlo.

engynka
6. dec 2020

Ja som trpela nepsavostou. Trvalo to dlho a ziadne babske recepty mi nepomahali. Mala som napr pri posteli silny medovkovy caj a pila v noci. Maly sa zobudil napr o 3, nakojila a o 5 som este bola hore 🙈 po case som to robila tak ze som ho vzdy nakojila a hned si dala tabletku melatoninu - je to orirodzeny hormon. Nema sa uzivat pri kojeni ale teda moj syn sa potom budil az rano okolo 7. Takze do vtedy som ho mala uz aj vyplaveny. Melatonim si davam do teraz aj ked nekojim vzdy ked spim v novom prostredi.