Tvorba mlieka

brinkley
18. máj 2013

Mam 3,5 mesacnu dcerku a doteraz bola plne kojena.Krasne pribera,mlieka mam dost,vsetkoj e ako ma byt,len ma problemy s vetrami.Uz neviem ako sa mam stravovat,nech zjem cokolvek mala ma problemy.V noci sa mi budi na prdky 3x a ked uz ju to zobudi,tak jasne ze zisti,ze je hladna,tak ju musim nakojit.Ked ale prdy ju netrapia ,vie prespat aj osem hodin v kuse a jest nepotrebuje.Preto som na noc zaviedla Nutrilon anticolic,len sa bojim,ze stratim mlieko casom.Mala si zvykla na flasu a neodmieta mi ani prsnik.Chcela by som toto obdobie preklenut nutrilonom a potom nadalej vylucne iba kojit a nutrilon po zmiznuti koliky uplne vysadit.Myslite,ze sa mi mlieko udrzi dovtedy?Ked bude mala menej sat,bude sa mi tvorit menej mlieka a ked bude sat castejsie a viac,zacne sa mi aj viac tvorit?Funguje to tak??Dakujem.

egyptanka
18. máj 2013

Neprikrmuj ked nie je treba, mlieka mas dost. Naco si znizovat tvorbu.

jankagun
18. máj 2013

a nepomaha ani masaz bruska,cvicenie atd? nam pomaha masaz bruska s kremom.Dr povedala,ze keby to bolo castejsie-tie koliky-tak mam dat espumisan..no a z flase naspat na prsnik-to ide tazko,ale nic nieje nemozne 🙂.apropo-pomaha ten Nutrilon?

brinkley
autor
18. máj 2013

Vcera mal prvy krat nutrilon na noc,zacala som tak,ze dam najmensiu davku nutrilonu a potom dokojim,nech si potiahne kolko chce a prespala sedem hodin,zacala sa mrvit bez kriku,napapala sa a dospala do siestej rana a to sa tiez budila bez tlacenie a namahy.Tak myslim,ze pomaha.My davame od narodenia infacol,ten pomahal,ale nejako uz nezabera.Cez den nema problem,dost sa hybe,len v noci ju to trapi.

euka210
18. máj 2013

skus napr. Nutrilon len vecer pred nocou a krmit cez hadicku (cievku). Moja svagrina dava cez cievku pri dojceni taky gel Nutriton na zahustenie, lebo mala im vela grcka.
Myslim, ze ked prejdes uplne na flasu hoci na kratky cas, naspet prsnik nebude chciet.
Organizmus postupne dozreje a nebudu take problemy.
A 3x v noci hore nie je vobec nic hrozne. Ked nebude v noci papat, potom klesne tvorba mlieka.

luba41
19. máj 2013

myslím, že nemáte žiaden problém..prdíky sú normálne črevné pochody a s Tvojou stravou majú málo spoločné, takže kvôli strave sa nestresuj a prestan dávať UM.... každá fľaša znižuje tvorbu MM -dudlík a fľaša kazí prisatie bábätka, hoci teraz to ešte nevidieť, ale znižuje sa Ti tvorba a z hodiny na hodinu môže začať dieťa štrajkovať...potom je náročná cesta späť ..v noci má nárok papať tolkokrát kolko chce..a kojenie nie je len o jedení, takže aj v noci si vyžaduje prítomnosť maminky /najlepšie je spať v spoločnej posteli/... 😉