Večerné kŕmenie umelým mliekom

brckava105
5. júl 2017

Ahojte,dnes v noci prestavam krmit mlieckom z flasky!len ma zaujima ze ak jej davam o 7kazdy vecer mlieko 210ml tak vydrzi nic nejest az do rana?bolo mi povedane ze ju nemam krmit v noci lebo preto sa budi tak mam prestat!ale nemam posunut veceru álebo to nevadi o tej 7?!dakujem

mrkvicka060
5. júl 2017

@brckava105 podla mna je to blbost. Moj maly sa bude na hlad raz v noci, niekedy spi celu noc. A ked mu to mlieko nedam, tak sice zadriemne zachvilu, ale zas o pol hodinu je hore a a tak dokola kym mu nedam jest. Takze viem, ze je hladny. Ked mu dam mlieko, spi dalej az do rana... podla mna raz mu jest dat mozes... na tom nic nie je.

unctadorg
5. júl 2017

Moj sa budi viackrat na noc a pyta si papat. Nie je typ,ze dam mlieko pred spanim a spi do rana.

lorela
6. júl 2017

@brckava105 Ak dieťatko nemá ešte ani rok, je viac pravdepodobné a prirodzené, že sa v noci ešte na jedno - dve papania zobudí. Možno až nadránom, uvidíš. Posúvať večerné kŕmenie len kvôli tomu, aby som predchádzala nočnému budeniu, by som neposúvala.

gabona1
13. aug 2017

Ahoj, môj malý spí už celú noc a tiež mu dávam pred spaním fľašu mlieka, ale má už skoro dva roky. Keď mal rôčik, tak sa raz začas budil a trochu mlieka som mu dala, potom vydržal spinkať aj do 8:00, čo bolo super. Máme amilk bifido.