Zapálený pravý prsník 3 týždne po pôrode, čo s tým?

viktorkovamaminka
21. okt 2019

Ahojte som 2.5tyzdna po pôrode už druhý krát za sebou mam zapálený prsník tento krát tak ze som dostala ATB AMOKSIKLAV 625mg a 3 dní na to som dostala liek na odstavenie laktacie MEDOCRIPTINE... Tie beriem 3 deň mliečko sa stratilo pretože včera keď som sa šla odsat tak ani z jedného prsníka nevyšla ani kvapka.. Lenze ešte vstale mam miernejšie bolesti pravého prsníka síce začervenanie zmyzlo ale mam ten prsník ako keby opuchnuty... Co s tým? Ďakujem vopred za radu!

adamadent
21. okt 2019

Moja osvedcena prvá pomoc pri zápale prsníka dva tri listy bielej kapusty z chladničky po búchať tlcikom na mäso preložiť plienkou cez prsia na noc a ráno som fit.

lucinla2904
21. okt 2019

Ahoj, mne zabralo viac krát natrieť boľavé miesto slivkovym lekvárom, iných aj bolesť postupne zmizli

maminatimka
21. okt 2019

ten slivkový lekvár zabral aj kamarátke a ona už mala celé zapalené a strašne jej to bolelo, kľudne vyskúšaj, ale počula som aj tu kapustu a aj tvaroch myslím..

hivanik
21. okt 2019

Ja som mala 2x zapal prsnika a este po dobrati ant.som citila bolest v prsniku ale nikdy mi nezastavili laktaciu. Preco ti nasadili lieky na zastavenie?

viktorkovamaminka
autor
26. okt 2019

@hivanik pretože maju podozrenie na absses... V stredu idem na USG prsníka tak uvidíme ale mala je kludna a spokojná na UM