Zienky co kojite…môžem mat teraz nejako menej mlieka ako pri prvom synovi? Toho som rok kojila uplne bez problémov…tohto druhého musím stale dokrmovat, pritom mam pocit ze je nonstop na prsníku a nikdy nemá dost…potom este trosku doodsajem, vypije aj to ale stale nemá dost …naozaj ked neni na prsníku tak odsávam, snažím sa zvýšiť tvorbu mlieka no úprimne som myslela ze ked pri prvom bol vždy dostatok bude aj teraz…je pravda ze je menší, ma stale pod 3kg čiže mozno slabší, ale ručnou potom po kojení odsajem uz len cca 20ml…elektricka by vedela mozno odsat viac? Vďaka všetkým za skúsenosti
Mne sa pri druhom jedine netvorila nadprodukcia na rozdiel od prveho. Dcerka boka vzdy slabsi papkac, ale priberala, tak som to neriesila. Urcite odporucam elektricku, mne rucnou neslo odsat ani pri prvom, kedy som mala mlieka kopec.
Maleho len prikladaj a na druhe prso daj rucnu odsavacku. Mne to takto pomohlo. Lenze ja som odaavala kvoli tomu, ze som mala ist casom na operaciu, tak som si potrebovala spravit zasoby a zo zaciatku aj preto, lebo z jedneho prsa dcera nechcela pot, odtahovala sa a ja aom v nom laktaciu chcela udrzat. Ona sa neskor z neho naucila pit, po polroku striedavala az do odstavenia v 2 rokoch oba prsniky.
Samozrejme. Sestra dojčila staršiu skoro dva roky, mlieka mala tolko,že bola ako mliečna banka a druhú dcéru sotva pol roka,úplne mlieko jej odišlo doslova z dna na deň. Nemala nijaké stresy,ani nič také, proste hormóny a hotovo
Ja som musela skúsiť viac ručných, kým mi to išlo
Áno môžeš. Jw to vec hormónov