icon

19 mesačný syn plače, keď zbadá svojho otca

renata5
7. apr 2013

ahojte dievcata maminy,chcem aby ste mi poradili mam problem s mojim malym synom ma 19m ked som s nim doma sama je uzasny kludny neplace uzasne dieta chodime vonka doma pekne spapa vsetko ziadne problemy je nam uzasne...problem zacina ked zbada manzela je ako nepricetny stale place rozbija veci hadze sa o zem nechce jest trva to uz dlhsie a mne je do placu ked vidim ako krcovite doma place ked viem ze je iny je zdravy krasny chlapcek strasne sikovny ozaj somnou doma sa hrame je strasne inteligentny ale ked pride domou mm nechce sa hrat vsetko nici proste uplne len to najhorsie neviem ci mu pride z oci z neho ale ani moju svokru maly nema rad ani sa na nu nechce pozriet ....neviem co mam robit pri nikom to nerobi iba pri nom..napiste mi radu co mam robit niekedy sa mi ani zit nechce s mm sa hadame niekedy mam chut aby odisiel od nas

Strana
z2
aliza
7. apr 2013

@renata5 z toho, co pises, mi vychadza, ze zavislost na muzovi si preniesla na syna. predtym bol muz alfa omega a teraz je syn...Muz je odstaveny a zrejme preto je k malemu 'nespravodlivy' lebo ziarli. nevies delit lasku medzi nich dvoch, cez den je stred tvojho vesmiru syn a az ked maly zaspi, prepnes na muza a to je podla mna u vas kamen urazu. tvoj muz to musi vidiet a citit a musi mu to vadit. Podla mna si nezdravo naviazana na maleho a velmi mu tym skodis. My matky musime ucit deti samostatnosti, aby vedeli fungovat a prezit aj bez nas a nie robit deti na nas zavislymi. Tvoj syn uz nie je babatko, uz moze travit cas aj sam, nemusi sa stale drzat teba, ze celu noc drzat za ruku 😕. Nic sa mu nestane, ak mu aj v tomto das nejake hranice, nijak mu tym neublizis, prave naopak. A ty sa nemas co bit za syna pred jeho vlastnym otcom....pokial mu naozaj neublizuje. Ak ti nevyhovuje, ako s nim manzel jedna, tak si to vydiskutujte v klude vecer, ked maly spi, ale urcite ho nemusis pred muzom branit, to je presne to, na co maly momentalne reaguje. Ty sama sa k muzovi spravas ako k nepriatelovi, maly len reaguje a kopiruje. Nebojuj s muzom, najdite sposob, ako tahat za jeden koniec, ako byt v sulade co sa tyka vychovy a postoja k malemu.
A este jednu vec som si vsimla, ze si potrebujes zasluzit lasku a uznanie... chces byt ta naj a chces aby tvoj mm bol na teba hrdy, chces mu dokazovat, ako to bravurne zvladas...chces, aby ta maly zboznoval....ale ty musis najprv zboznovat samu seba a byt na seba hrda a az potom si ta budu vazit a zboznovat aj druhi. Je dolezite najst svoj stred a by stastny a spokojny vo svojom vnutri. A treba davat pozor, aby sa laska nezamienala s manipulaciou...laska bud je alebo nie je....netreba si ju zasluzit a je bezpodmienecna 😉. A maleho trochu pusti zo svojej naruce, nedus ho svojou laskou 😉.

mechurik
9. apr 2013

pises, ze s muzom sa hadate. maly to vidi, mama je pre neho teraz v jeho veku najdolezitejsia, a vidi ze mas asi ine nervoznejsie spravanie ked ti pride muz, a maly na to iba reaguje. moj nazor. mali by ste si upratat vztahy mimo synceka, ak som to spravne pochopila, aby vas bral v klude oboch.

veriiii
9. apr 2013

podobne ako mechurik...maly citi tenziu medzi vami, mozno vas pocul/videl "hadat" sa, tak sa boji?

itbielizen
Odpoveď bola odstránená
lenocka1313
13. nov 2020

@renata5 ako to dopadlo? Nasli si tvoji chlapi k sebe cestu?

Strana
z2