3 mesačný chlapček chce byť stále na rukách
Ahojte,mam 3 mesacneho chlapceka ktory chce byt stale na rukach.polozim ho a hned zacne plac.a tiez nevie sam zaspat.bud zaspi na prsniku,alebo ho musim kocikovat,,alebo na rukach.skusam ho dat aj do postielky,ale strasne place a neprestane kym ho nezoberem na ruky.a nenavidim ked mi povedia ze som si ho tak naucila.odkedy sme prisli z porodnice tak skusam vsetko mozne,ale chlapec proste chce to svoje.ja som ho to neucila.podla mna to moze povedat len taka mamicka co ma bezproblemove dieta.
@dudkaaa ahoj, citam teraz tvoj prispevok a je to vlastne akoby si o mojom syncekovi pisala 🙂 chcela som sa opytat, ci sa to zlepsilo za ten viac ako rok. Dakujem!
Je to normálne, užívajte si to pokial dieťato je malé, potom uz nebude chcet sedieť na rukách a bude to vam chýbať 😀
@piskotka3008 ahojky jasne ze sa to zlepsilo.asi tak od pol roka zacal zaspavat sam v postielke,len som sedela pri nom,ked zacal lozit zase to bolo o nieco lepsie,a ked sa naucil chodit tak to uz bola parada.vsetci mi rozpravali,ake to bude strasne ked zacne chodit,stale za nim utekat,kavu si uz nevypijes,atd.ale pre mna to bola zmena k lepsiemu.neboj zachvilu bude lepsie,a nepocuvaj rady ze neber ho na ruky,lebo ho rozmaznas,a nauci sa nato.Cim bude starsi,tym si to bude menej vyzadovat. Tak ti prajem vela sil,lebo viem ake to je namahave.neboj zachvilu toto obdobie prejde, a bude lepsie😄
Ahojte moj maly ma 5 mesiacou skoro 10kg a ked nespinkame tak len ruky mi uz spolu aj varime.
Myslite ze je neaka sanca ze by aj polezal sam skusam to no ale hned plac ako keby sa neviem co dialo 🙂 🙂
Dakujem za radu Danka 🙂
Ja som dceru od 4 mesiacov pokladala na zem,no na koberec a na nom paplon,vzdy nejake hracky okola a tam vydrzala niekedy aj 2 hod.Do 3 mesiacov bola kolikova a stale na rukach,ale ako som ju dala na zem tak tam bola stale,a ked uz sa ani to nepacilo tak manduca,Teraz ma 14 a stale ma na zemi ten paplon a hrava sa tam,ale uz beha ako o zivot tak vela neposedi 🙂

@och hej hej, urcite planujeme manducu ale ta je najskor od 4m a ani s tymi novorodeneckymi vlozkami nie je stopercentna pre mensie deti. uz len dufat ze nosic sa jej bude pacit 🙂