icon

3-ročné dieťa a rodičia v jednej izbe

mirkau
17. mar 2010

Ahojte.Nájde sa tu niekto s podobným názorom?Myslím, že na tom nič nie je,ke´d naše 3r.dieťa spí s nami v spálni. K manželskej posteli máme priloženú ďalšiu veľkú posteľ a tak spíme a hlavne nevadí nám to. Viacej sa stretávam s mienkou, dať dieťa do svojej izby a to čím skôr.1. Pre pohodlie rodičov?Ja by som mala menšie pohodlie, keby som niekoľkokrát za noc šla pozerať dieťa do jeho izby, lebo by mi to nedalo.Vysielačky by som nechcela mať pri spaní. 2. Pre dobro dieťaťa? Takto cíti bezpečie,nebojí sa.Plánujem dať dieťa do detskej spolu so súrodencom, ke´d bude a bude väčšie. Hm, 😖

Strana
z4
helenkasabinka
30. aug 2011

@evulik6 uplne s tebou suhlasim aj my sme na tom presne tak isto 😉

kukku
30. aug 2011

Môj malý má 6 rokov a spí s nami v jednej posteli. A vôbec mi to nevadí (ani manželovi) a ani to neriešim. Do 4 rokov sme nemali možnosť ho dať do detskej izby, kedže sme mali iba jednu izbu (bývali sme spolu so starými rodičmi). Teraz sme celý dom prerobili, má aj vlastnú izbičku, podľa jeho predstáv, ale má ju len na hranie. Dosť sa bojí aj tmy, takže nechcem ho do ničoho nútiť. Teraz ide do školy, verím, že sa to časom vyrieši samo 🙂

Strana
z4