Adaptácia v jasličkách
Ahojte mamičky.moja dcérka pôjde od novembra do našli na pol dňa,od decembra na celý deň a od januára sa vraciam do práce.v jasliach ale zrušili postupnú adaptáciu (že najprv si tam s dieťatkom,potom ho tam necháš na 2hodiny,potom na tri hodiny a tak) a treba rovno nechať dieťa do pol jednej.chcem sa spýtať,či to tak mal niekto,aké to bolo.ucitelky v škôlke vravia,že je to takto lepšie,lebo si nemusí dieta dlho zvykať na stále sa meniaci stav (včera tu mama bola,dnes nie je,včera mama prišla po raňajkách a dnes nechodí)ale že si zvykne za dva dni na režim.prakticke skúsenosti ma zaujímajú,nie názory z kníh.dakujem
Teraz sme tak,že ráno sa odovzdávajú deti vo dverach,otvoria sa dvere,uvidí vychovávateľku a plače zúfalo.ked pre ňu prídem o 12.30,teší sa,rozprava,zlata je,doma zaspinka,kojenie stačí už v aute,nemusi to mať v šatni ako prvé dni...ešte nehovori ale spieva nieco a cvici doma....určite to tam robia tieto veci.uvidime,ako ďalej.obcas ich bravaju na výlet partybusom,teraz som sa dozvedela,tak vtedy bude s mojou mamou doma

@anakristina Neboj sa, tie pocity prejdu. A podobne by si mala urcitu dobu aj keby mala 3. Ja s tym tiez v slabsich chvilkach bojujem a to mladsi ma uz 3r a 9 m.
Zaciatky su tazke. A ked pojdu do skoly zasa si to odreveme...ze aki su uz velki 😢