Aká má byť primeraná váha 4 mesačného bábatka??
Mám dcérku , ktorá za chvíľu ukončí 4 mesiac a váži 6 kíl , je to v poriadku. Je plne dojčená. ďakujem za odpovede 🙂
Moj maly ma za tyzden ukonceny 4.mes. prikrmujem aj kojim a vazi 7600g. narodil sa 3800g. a co mu nemam dat jest ked pyta? vaha su len cisla. aj starsi bol taky a vseko vybehal 🙂
moj mal 4 mesiace vcera a vazi skoro 8 kil, tiez je plne a vylucne dojceny
v polroku by mala mat dvojhnasobok porodnej vahy, a v roku troj. Ja si myslim ze tych 6 kg je uplne ok, samozrejme ak sa nenarodila stvorkilova
my mame 3 a pol, plne dojcim a vazime okolo 6350g... 🙂 ..porodna vaha bola 3020g
my mame 6850g a sme na um. porodna vaha 2880
Ahojte maminky, rada by som zacala od 4 mesiaca ( teda aj doktorka mi tak radila ) prikrmovat. Dr mi vravela, ze mozem davat vyvar, najpr dve lyzicky, neskor viac. Rada by som vsak dala na zaciatok rozmixovanu mrkvicku. Mohli by ste mi , nie je to skoro savat oesiaca prikrmy, co poraditsavatprikrmbabatko najlepšie, co mam na zaciatok davat ? Ďakujem za kazdu radu, som prvorodic, nemam tolko skskusenosti. Vďaka za kazdu radu 🙂
@mysiacik333 Ahoj, ja som dcérku začala v 4,5 mesiaca. Uvarila som v troche vody napr.mrkvu+zemiak, neskôr so pridávala ďalšiu zeleninu. A postupne ryžu, mäso, vaječný žĺtok, bezvajčené cestoviny, červenú šošovicu,.....Ochucovala som bylinkami (napr. petržlenová vňať), rasca, trošinku soli. To boli obedy....Desiaty,olovranty väčšinou ovocie, ovocné pyré, jogurty,.....
Nasa ma o tyzden 4 mesiace a vazi necelych 6 kg. Papka MM.
My dnes máme 4 mesiace, vážime 8600 a meriame 71cm :D
Moja maličká prišla skoršie s 2,5 kilogramov vážil vtedy. Teraz v 4. mesiaci má 5,5. Dostáva materské mlieko.

Ahojte moja prvá mala v 6 mesiacoch skoro 12kg a teraz ma 4 roky a ma 14Kg. Druhá je zas ako chrústik 4 mesiace a má 5500q. Oni to potom vsetko vybehaju.