icon

Aké sú riziká pre 2,5 ročné dieťa, ak kúpime mačiatko?

zmurkaz
28. jan 2012

Dobráýdeň maminky ... máte niektorá skúsenosti, príp. viete aké sú riziká pre dieťatko cca 2,5 ročné keď by sme si chceli kúpiť mačiatko? Malo by mať normálny preukaz - t.j. odčervené, zaočkované ... Mačičku by sme chceli mať len doma ...
Ďakujem veľmi pekne za všetky odpovede 🙂

Strana
z2
alexandra17
1. feb 2012

Rizika pre dieta? 🙂 Zvazuj skor rizika pre maciatko. Predpokladam,ze kupis zdrave maciatko,na"servis"🙂 sa informuj u veterinara. Pre dieta to bude mat kazdopadne blahodarny vpliv,ci uz po zdravotnej alebo emocionalnej stranke

katarinas
1. feb 2012

Ja by som tak nelipla na tom umyvat ruky pred... po... pocas... Tato nasa prehnana hygiena nas stoji dajsie civilizacne ochorenia... Tak napr. moj manzel ma ulceroznu kolitidu, prislo to zdalo sa znicoho-nic a doktor, ktory ho lieci povedal, ze jeden z dovodov vzniku tohoto ochorenia je aj prehnana hygiena... citujem "v Afrike s touto chorobou problem nemaju..." Nuz, ale to uz som odbocila od temy... len mi nedalo napisat svoj nazor na to umyvanie ruk...
Inak moji rodicia maju dvoch psikov (momentalne aj 4male steniatka) a kocurika, 2,5rocny syn a 6rocna dcerka sa snimi hraju, pestuju ich a verim tomu, ze ruky si nie vzdy umyju... :-/ Nakoniec, ani ja... 😀

vivusika
1. feb 2012

Ak z neho vyrastie taký flegmatik ako náš Ryšo, tak určite žiadne 😀 Tamina mala dva roky keď sme ho priniesli ako mačiatko a keď sa narodil Šimon, tak náš pán kocúr už mal tri roky. Je to živá hračka - ešte sa nestalo aby deti poškriabal alebo uhryzol všetci poznajú mieru, odkiaľ - pokiaľ, a to sa s ním hrajú ako s bábikou... máme aj psíka, ale to je už taká staršia trinásťročná dáma. Ja som jednoznačne za 🙂

Strana
z2