icon

Ako funguje logopédia ASOBI pre deti?

jarulienka121
27. dec 2024

Poprosím info ohľadom Asobi.V otázke je môj syn 4 roky ťažšie rozpráva.Chodime Logopedicke posúva sa ale pomaly.Ake je v asobi vstupné vyšetrenie a potom sa ďalej čo robí? Chodí sa tam častejšie cvičiť ? Aj škôlka je tam ?

kat_
27. dec 2024

vstupne vys. je taka diagnostika, logopedicka s dietatom prechadza nejaku knizku, dieta ma nejake veci pomenovat, opisat obrazok, povedat co je hore, dole a pod. podla toho zisti aky je problem, vsetko hravou formou, mojho to velmi bavilo

dalsie sedenia su uz zamerane na konkr. problem, trenuje sa jazyk, jednotlive hlasky, podla toho co treba... na doma davaju materialy a treba cvicit

za mna je asobi vyborna logopedia a nam velmi pomohli, moj syn zacal rozpravat neskoro a dlho mu ostatni nerozumeli, mrmlal si, hlasky nevyslovoval... do asobi sme chodili cca rok a nieco a teraz vie vsetko povedat krasne

so skolkou akusenost nemam

kat_
27. dec 2024

co sa tyka frekvencie, zalezi na vas, my sme mali obdobia ze sme chodili aj kazdy tyzden, potom aj mesiac a viac pauza... na instagrame v storkach davaju denne odhlasene terminy, takze sa vies objednat aj ked niekto vypadne prakticky zo dna na den

jarulienka121
autor
27. dec 2024

@kat_ Prosím a aká je cena vstupného vyšetrenia a cena sedenia? Ďakujem za odpoveď 🙏

veklipo
27. dec 2024

Inak, z vlastnej skusenosti, su TOP. Vrelo odporucam.

kat_
27. dec 2024

fuha, vstupne uz neviem, to bolo davno, jedno sedenie je 35 eur
najlepsie im zavolat a spytat sa

moj syn chodil predtym rok k logopedovi, klinickemu cez poistovnu a to bola taka strata casu, ze ked som videla ten pristup v asobi, stalo mi to za tie peniaze

jarulienka121
autor
27. dec 2024

@kat_ Súperky,veľmi krásne ďakujem.Uz som im písala a budem im aj volať.Luto mi je že som nezačala skôr,dúfam že sa to u nás tiež úpravy. 🙏

kat_
27. dec 2024

@jarulienka121 urcite pomozu, drzim palce!

brili
28. mar 2025

@kat_ ktoreho konkretne logopeda by ste odporucali?