Ako odnaučiť dieťa strachu z mixéra?
ahojte,moje dve ročné dcérky sa boja vrčania mixéra,ked mixujem.ako ich možno od toho strachu odnaučiť?čo im mám hovoriť,predtým než začne vrčať mixér?ked mixér vrčí,oni mi plačú.mám radšej mixér zapínať opatrne?dakujem.
@monicka8 tak s tym nic nespravis. Je to nevyhnutne a pokial vidia, ze si z toho aj ty nervozna a uzkostliva, reaguju placom. Nechaj ich hrat sa, oznam im ze ides mixovat a za chvilocku si naspat. Potom sa vrat z usmevom, ze hotovo. Nerozkrajas sa....
@zuzik307 myslis ze mixerovy fantom? Zatial nebolo spomenute vrrn vrrn😆 Mozno uzkostlivejsia mamicka so vskutku vaznym problemom...
😀 😀 to neodnaučíš ja som sa tiež bála mixéra a ešte viac vysávača 😀 živo si pamätám ako som utekala kade ľahšie, keď som ho videla 😀 proste to príde samo 😉 nesnaž sa ich nijako od toho strachu odnaučiť lebo to len zhoršíš 😉 časom ich to prejde a už sa báť nebudú, predsa sú ešte len maličké
@katkakovac to je pravda, ale dve dcerky so sondickou nemozu byt nahoda 🙂 otazka je, co sa stalo s Karin...
zuzik 307 ja mám mixér ETA 0012.
@adka7295 nasa macka macka ma takto paniku z vysavaca. Mozno to bude tym, ze ju muz s nim nahanal az v panike skocila do zatvoreneho okna. On dostal hubovu, ona kolecko salamu aby vyliezla spod gauca. Syn sa zatial nicoho neboji, aj ked raz strcil prsty do hubice vysavaca a chvilu mal respekt. Esteze ho nenapadlo dat si to k ustam....😀
@zuzik307 mam zapnute upozornenia, mozno sa este dozvieme nejake podrobnosti....
@katkakovac 😀 deti sú raz také som zvedavá čoho sa bude tá moja báť, keď bude taký strachoprd ako bola jej mama tak ďakujem pekne 😀 a moja mačka je tiež taká bambavá jej stačí keď trochu pošúcham sáčik a už sa ide zblázniť 😀
@katkakovac uz sa stalo 🙂
to je biely s červeným gombíkom na ovládanie.
@zuzik307 znacka mixeru by sedela...😀
@monicka8 kup novy mixer
a ako mám vrčať s mixérom aby sa moje dcérky nebáli?mám ho zapnúť a zavrčať najprv len na sekundu a vypnúť?alebo zapnem mixér na 10minút a rozmixujem tú stravu pre ne hned?
stardust,majú 1rok.
a čo takto ísť mixovať do inej miestnosti, kde nebudú deti ?
Ja mám jednoizbový byt a miestnosť bez detí nepoznám.
Moj sa boji vysavaca tiez neviem co robit ale uz to nieje take hrozne ma dva roky ale zas ked neposlucha ma amok hadze sa o zen tak zacnem vysavat a hned sedi ako 5 penazi...😉
@monicka8 ale existuje miestnost bez deti- kupelna...inac vies,co mi nejde do hlavy-mixujes od zavedenia prikrmov,cize minimalne pol roka a stale riesis ako? kup si nejaky novsi model ETA mixera a budes to mat rozmixovane za 30 sekund 🙂 v kombinacii s tou dekou to bude pre dcerky "bezbolestne" ...
zajtra si potrebujem urobiť v mixéri majonézu.no neviem kto mi povaruje dcérky,lebo mixér bude hlučný.chcete ich varovať a zabávať vy?
túto tému už písala xkrát .... , jej dcéry majú rok už asi tri roky 😀 😀
ahojte,už som umixovala majonézu.dcérky plakali,mixér som musela dať na vyššie otáčky,ale už je všetko o.k.
práve mixujem dcérkam ovocné pyré,len problém je že som dala ovocie až po okraj mixovacej nádoby a teraz počas mixovania to musím tlačiť varechou až k nožom mixéra.stáva sa toto aj Vám?

@monicka8 a aky mas mixer, ETU, ci uz nieco novsie?