icon

Ako odnaučiť dieťa strachu z mixéra?

monicka8
17. nov 2015

ahojte,moje dve ročné dcérky sa boja vrčania mixéra,ked mixujem.ako ich možno od toho strachu odnaučiť?čo im mám hovoriť,predtým než začne vrčať mixér?ked mixér vrčí,oni mi plačú.mám radšej mixér zapínať opatrne?dakujem.

zuzik307
30. nov 2015

@monicka8 a aky mas mixer, ETU, ci uz nieco novsie?

katkakovac
30. nov 2015

@monicka8 tak s tym nic nespravis. Je to nevyhnutne a pokial vidia, ze si z toho aj ty nervozna a uzkostliva, reaguju placom. Nechaj ich hrat sa, oznam im ze ides mixovat a za chvilocku si naspat. Potom sa vrat z usmevom, ze hotovo. Nerozkrajas sa....

katkakovac
30. nov 2015

@zuzik307 myslis ze mixerovy fantom? Zatial nebolo spomenute vrrn vrrn😆 Mozno uzkostlivejsia mamicka so vskutku vaznym problemom...

adka7295
30. nov 2015

😀 😀 to neodnaučíš ja som sa tiež bála mixéra a ešte viac vysávača 😀 živo si pamätám ako som utekala kade ľahšie, keď som ho videla 😀 proste to príde samo 😉 nesnaž sa ich nijako od toho strachu odnaučiť lebo to len zhoršíš 😉 časom ich to prejde a už sa báť nebudú, predsa sú ešte len maličké

zuzik307
30. nov 2015

@katkakovac to je pravda, ale dve dcerky so sondickou nemozu byt nahoda 🙂 otazka je, co sa stalo s Karin...

monicka8
autor
30. nov 2015

zuzik 307 ja mám mixér ETA 0012.

katkakovac
30. nov 2015

@adka7295 nasa macka macka ma takto paniku z vysavaca. Mozno to bude tym, ze ju muz s nim nahanal az v panike skocila do zatvoreneho okna. On dostal hubovu, ona kolecko salamu aby vyliezla spod gauca. Syn sa zatial nicoho neboji, aj ked raz strcil prsty do hubice vysavaca a chvilu mal respekt. Esteze ho nenapadlo dat si to k ustam....😀

katkakovac
30. nov 2015

@zuzik307 mam zapnute upozornenia, mozno sa este dozvieme nejake podrobnosti....

adka7295
30. nov 2015

@katkakovac 😀 deti sú raz také som zvedavá čoho sa bude tá moja báť, keď bude taký strachoprd ako bola jej mama tak ďakujem pekne 😀 a moja mačka je tiež taká bambavá jej stačí keď trochu pošúcham sáčik a už sa ide zblázniť 😀

zuzik307
30. nov 2015

@katkakovac uz sa stalo 🙂

zuzik307
30. nov 2015

@monicka8 to je taky oranzovy? starsi model? to by som sa bala aj zapnut...nepozries nieco novsie? teraz su napr. ponorne mixery...

monicka8
autor
30. nov 2015

to je biely s červeným gombíkom na ovládanie.

katkakovac
30. nov 2015

@zuzik307 znacka mixeru by sedela...😀

katkakovac
30. nov 2015

@monicka8 kup novy mixer

monicka8
autor
30. nov 2015

a ako mám vrčať s mixérom aby sa moje dcérky nebáli?mám ho zapnúť a zavrčať najprv len na sekundu a vypnúť?alebo zapnem mixér na 10minút a rozmixujem tú stravu pre ne hned?

stardust
30. nov 2015

@monicka8 ako su stare....mozno im uz budes vediet vysvetlit, ze bez vrn vrn nebude ham ham 😉

mily7
30. nov 2015

@monicka8 nijako,to je také obdobie, moja sa tiež bojí ročná,buď idem mixovat preč alebo upozornim stále že mamina ide mixovat a mixujem al treba . Keď bola pred rokom mala upokojoval ju zvuk vysavaca. To sú obdobia aj syn bol taký.

monicka8
autor
30. nov 2015

stardust,majú 1rok.

michi200
30. nov 2015

a čo takto ísť mixovať do inej miestnosti, kde nebudú deti ?

monicka8
autor
30. nov 2015

Ja mám jednoizbový byt a miestnosť bez detí nepoznám.

ada510
30. nov 2015

Moj sa boji vysavaca tiez neviem co robit ale uz to nieje take hrozne ma dva roky ale zas ked neposlucha ma amok hadze sa o zen tak zacnem vysavat a hned sedi ako 5 penazi...😉

zuzik307
30. nov 2015

@monicka8 ale existuje miestnost bez deti- kupelna...inac vies,co mi nejde do hlavy-mixujes od zavedenia prikrmov,cize minimalne pol roka a stale riesis ako? kup si nejaky novsi model ETA mixera a budes to mat rozmixovane za 30 sekund 🙂 v kombinacii s tou dekou to bude pre dcerky "bezbolestne" ...

alja20
Odpoveď bola odstránená
monicka8
autor
4. dec 2015

zajtra si potrebujem urobiť v mixéri majonézu.no neviem kto mi povaruje dcérky,lebo mixér bude hlučný.chcete ich varovať a zabávať vy?

natalym
5. dec 2015

@monicka8 Tak ju kúp v obchode.

bajana
5. dec 2015

@monicka8 jasne, prines, povarujeme...nezabudni aj sondicky do zaludka pribalit

nativanativa
5. dec 2015

túto tému už písala xkrát .... , jej dcéry majú rok už asi tri roky 😀 😀

monicka8
autor
6. dec 2015

ahojte,už som umixovala majonézu.dcérky plakali,mixér som musela dať na vyššie otáčky,ale už je všetko o.k.

monicka8
autor
6. dec 2015

práve mixujem dcérkam ovocné pyré,len problém je že som dala ovocie až po okraj mixovacej nádoby a teraz počas mixovania to musím tlačiť varechou až k nožom mixéra.stáva sa toto aj Vám?

natalym
6. dec 2015

@monicka8 Nie nestáva.