Ako odnaučiť dieťa strachu z mixéra?
ahojte,moje dve ročné dcérky sa boja vrčania mixéra,ked mixujem.ako ich možno od toho strachu odnaučiť?čo im mám hovoriť,predtým než začne vrčať mixér?ked mixér vrčí,oni mi plačú.mám radšej mixér zapínať opatrne?dakujem.
@monicka8 hmmm. mixované rybie filé a mixovaný zemiakový šalát - to bude teda mňamka 😀 .... inak zlatko, odporúčala by som ti, aby si ešte pred vianocami zašla na pohovor k psychiatrovi, bolo by to dobré pre teba aj pre tvoje deti 😉
Môj 17 mesačný plakal pri zapnutí mixéra tiež..zobrala som si ho na ruky a pomohol mi ho zapnúť a bolo po strachu 😉
@majdalenka23 tu nejde o mixovanie ale o pisatelku. Ide o mixeroveho fantoma, ktory sa objavuje pod roznymi nickmi na roznych forach uz peknych par rokov....😋 V diskusii su odkazy na jej predosle prispevky....
@katkakovac ach tak..už som to tu prelistovala 🙂 psycho
Aj na jednej stránke sa to riešila teda pisala ... 😀 a vytvorila temu ze chodi k susedom mixovať 🙂 :D
Môj sa bál tiež ...mixéra , šlahača aj vysávača...pomohlo to, že som ho zo začiatku mala na rukách a silno ma držal okolo krku keď som mixovala... Viac-menej som stále sama doma takže veľa krát nebolo možné krpca nemať pri sebe keď som niečo také potrebovala urobiť. No a postupne sa prestal báť 🙂 a teraz keď napríklad vysávam...lezie po vysavači. Aj keď sem tam sa ešte trošku zaboji tak už je to omnoho lepšie...treba tomu čas. Malý má teraz 18 mes.
@ivkoamatka treba citat aj ostatne prispevky..
Stare ale ja sa taaaaak rehocem. Nic lepsie na nedelnajsi vecer 😀
@mirage ja som predsa neodpovedala na otázku tebe ale monicke8 ;) treba čítať úvod ;)

ahojte,dnes nemôžem nič mixovať lebo máme výpadok prúdu v celom dome,už to trvá celý den,a na vianoce dcérky budú mať čo sa týka jedla mixovanú štedrú večeru-mixované rybie filé a mixovaný zemiakový šalát.