icon

Ako odnaučiť dieťa strachu z mixéra?

monicka8
17. nov 2015

ahojte,moje dve ročné dcérky sa boja vrčania mixéra,ked mixujem.ako ich možno od toho strachu odnaučiť?čo im mám hovoriť,predtým než začne vrčať mixér?ked mixér vrčí,oni mi plačú.mám radšej mixér zapínať opatrne?dakujem.

Strana
z3
monicka8
autor
13. dec 2015

ahojte,dnes nemôžem nič mixovať lebo máme výpadok prúdu v celom dome,už to trvá celý den,a na vianoce dcérky budú mať čo sa týka jedla mixovanú štedrú večeru-mixované rybie filé a mixovaný zemiakový šalát.

nikawero12
13. dec 2015

@monicka8 hmmm. mixované rybie filé a mixovaný zemiakový šalát - to bude teda mňamka 😀 .... inak zlatko, odporúčala by som ti, aby si ešte pred vianocami zašla na pohovor k psychiatrovi, bolo by to dobré pre teba aj pre tvoje deti 😉

majdalenka23
1. jan 2016

Môj 17 mesačný plakal pri zapnutí mixéra tiež..zobrala som si ho na ruky a pomohol mi ho zapnúť a bolo po strachu 😉

katkakovac
1. jan 2016

@majdalenka23 tu nejde o mixovanie ale o pisatelku. Ide o mixeroveho fantoma, ktory sa objavuje pod roznymi nickmi na roznych forach uz peknych par rokov....😋 V diskusii su odkazy na jej predosle prispevky....

majdalenka23
1. jan 2016

@katkakovac ach tak..už som to tu prelistovala 🙂 psycho

mirage
1. jan 2016

@monicka8 stava, ked mixujem to pyre z ovocia strieka po celej kuchyni a mixer robi prd prd prd

slniecko_7
18. feb 2016

Aj na jednej stránke sa to riešila teda pisala ... 😀 a vytvorila temu ze chodi k susedom mixovať 🙂 :D

ivkoamatka
9. okt 2016

Môj sa bál tiež ...mixéra , šlahača aj vysávača...pomohlo to, že som ho zo začiatku mala na rukách a silno ma držal okolo krku keď som mixovala... Viac-menej som stále sama doma takže veľa krát nebolo možné krpca nemať pri sebe keď som niečo také potrebovala urobiť. No a postupne sa prestal báť 🙂 a teraz keď napríklad vysávam...lezie po vysavači. Aj keď sem tam sa ešte trošku zaboji tak už je to omnoho lepšie...treba tomu čas. Malý má teraz 18 mes.

mirage
9. okt 2016

@ivkoamatka treba citat aj ostatne prispevky..

yanni
9. okt 2016

Stare ale ja sa taaaaak rehocem. Nic lepsie na nedelnajsi vecer 😀

ivkoamatka
26. okt 2016

@mirage ja som predsa neodpovedala na otázku tebe ale monicke8 ;) treba čítať úvod ;)

Strana
z3