Ako riešiť pocikávanie dvojročného dieťaťa?
Ahojte kocky chcela by som sa spitat mali ma 25mesiacov od 20mesiacov sme bez plienky celkom.Problem je v tom ze ked sa zahra,alebo zapozera TV TAK SA NEPITA NIE ZEBY SA POPISKAL CELKOM LEN SI PUSTI DO SLOPIKOV.Alebo povie ze pisat ale uz si troska pusti s kakanim problem nemama.Ked soinka v noci a nahodov mu treba piskat pekne vydrzi a krici mi.Len cez dem to nie je 100percentne.Kazdy mi vravi ze je malinky ze to si zvykne a bude kricat vcas.Mali ste taky problemik?dakujem vam pekne
podľa mňa úplná normálka, u mňa pri staršom bolo vždy všetko dôležitejšie než cikanie a bu´d si cvrkol a vedel, že musí bežať, alebo bežal bežal na poslednú chvíľu a cvrkol si skôr ako dal slipky dole, ono sa to časom spraví 😉
prosim ta kolko deti v jeho veku aj ovela neskor to v noci neudrzi, prespi, alebo sa vobec nevypyta. malinky sa cez den pocika, lebo je rozptyleny hrou, ajkeby mal 3 roky a obcas sa mu to stane, je to bezne. Tes sa, je sikovny, kopec mamiciek ma problemy dat co i len vykakat chlapca v jeho veku. Mas uzasneho chlapceka, je v poriadku, neboj 🙂

nie je na tom nič zvláštne, keď sa hrá alebo pozerá telku, tak ho jednoducho treba v tej činnosti prerušiť a poslať ho, nech sa ide vycikať... nie pýtať sa, či mu netreba, ale ak vieš, že napr. dve hodiny sa nebol vycikať, tak mu povedz nech ide teraz a hotovo a trvaj na tom... je to len o tom, že je zaujatý niečím iným a nevníma potrebu, resp. si to uvedomí až neskoro...