icon

Ako to funguje na Infekčnom oddelení na Kramároch?

babulina
21. júl 2011

Ahojte, mate niekto skusenost ako to funguje na detskom infekcnom na kramaroch? zajtra sa tam mame hlasit s trojrocnou dcerou, netusim co si mozme zobrat so sebou, ako su riesene izby, a ci po cely cas budem moct byt s dcerou? dakujem za akekolvek info 😔

Strana
z2
motylek17
11. aug 2013

Robia problemy s podpisanim reverzu??tiez ho chcem podpisat

freefamme
6. máj 2015

My mame tiez cerstvu skusenost - 5r syncek tam lezal 4 noci s rotavirusom (preco som ho ja truba jerichova nedala zaockovat?! :(). Som stastna, ze tuto moznost tu v BA mame, pretoze dehydratacia je strasne nebezpecna a moze nastat rychlo. Syncek je velky mamickar, ale zvladol to statocne. Maju tam nonstop pustenu telku, zasvietene svetlo, sklenene steny, cize vidi ostatne deti. Su tam aj hracky a na par hodin denne chodi ucitelka zo skolky povenovat sa im (ta, ktoru sme stretli, bola velmi mila). Dietatku treba doniest papucky, pyzamko, kefku, pastu, mydlo, sampon, hreben, hracky, knizky, toaletak, Mineralku, stravu podla diagnozy (u nas osupane jablka, banany, soletky). Odborna starostlivost bola vyborna. Je to nemocnica, nie hotel, plus vieme, ake tazke to nase vyrabovane zdravotnictvo ma, takze klobuk dole. Ako negativne vnimam, ze syncek tam musel byt 4 noci, inak by im to nepreplatila poistovna, ale za to oni nemozu. No a treba sa pripravit na sikanu rodicov sestrickami, ale to je asi vsade 🙂

gustafikov
14. dec 2016

Ahojte, my lezime na infekcnom teraz. Strava zla a vraj sa z nej neda odhlasit. Priniest si mozes co chces. Min pobyt 4 dni. To nam povedali hned v ambulancii a bez mojho ustneho suhlasu, ze sa dame hospitalizovat nechceli malu ani vysetrit. V preklade kazdy, kto pride do amb. pohotovostnej amb. Je hospitalizovany. Sestricky mile a lekarky tiez. Hygiena slaba na moj vkus. Zem tu licia stuchnutym vechtom namocenym v dez. roztoku. Dieta mi tiez chceli zobrat pri prijme a aj na odbery, ale moje odhodlanie nedat nakoniec akceptovali. Tiez ma chceli poslat platit stravu do vedlajsej budovi a nechat ju tam. Ja som povedala, ze v tom pripade drzim 4 dnovu hladovku. Nakoniec nebol problem zaplatit stravu na druhy den. Deti bez rodicov nakrmia aj prebalia, ale tym sa to konci. Vraj tu maju skolkarske ucitelky, kt. bavia deti, ale dnes ani vcera tu neboli. Izby presklene a nesmie sa z nich vychadzat. Prajem rychle uzdravenie.

miskanikolas
7. máj 2019

Na detskej infekčnej klinike na 2. Poschodí som strávila so synom 3 noci. Prekvapila ma čistota na izbách, milé sestričky, ktoré robia svoju prácu s láskou. Žiadne zazeranie, žiadna ignoracia aj keď sme zvonili v noci. Správajú sa k detickam ako ku vlastným. Cez deň chodia pani učiteľky či zo škôl alebo škôlok, celý deň púšťajú detickam rozprávky a na izbu donesú hračky, ceruzky papiere... Taký ľudský prístup sa na iných oddeleniach nevidí. Majú svoje nariadenia /poslať rodiča preč, keď sa zavádza kanyla /, ale musia to dodržiavať. Do 2 minút mi malého doniesli na izbu. V noci kontrolovali každé 2 hodiny či má teplotu. Bola som s malým Damiankom na izbe a tie 3 dni boli pre nás príjemne strávené. Čakala som hrôzu, našla som ľudskosť, lásku a opateru pre svoje choré dieťa. Veľká vďaka!!!!

aduska_ba
26. mar 2023

Dobrý večer, chcela by som sa opýtať na izbe je každé dieťa samo s maminou? alebo sú tam viaceré mamičky s deťmi?za odpoveď vopred ďakujem

Strana
z2