Ako uspať štvormesačné bábo?

piskotka128
27. jún 2017

Poradte prosim ako uspavat 4.mes. dceru ked jej idu zubky --> pchá si do ust celu päsť, velmi zaklana hlavicku --> musime odúčať a najnovsie sa naucila pretocit na brusko, co sa jej velmi paci ale hned sa preberie. Takze samu v postielke ju nemozem nechavat. Problem je najma vecer, cez den zaspi pri kojeni. V satke ju nechcem naucit uspavat lebo bude tazsia a tazsia a uz teraz ma boli chrbat. Dakujem

bienennest
28. jún 2017

@piskotka128 Ahoj, problemy zo spankom nemusia suvisiet len zo zubkami ale vacsionu v tomto mesiaci su deticky omnoho viac vnimave a svoje podnety prave pred spanim spracovavaju a celkovo horsie zaspavaju ako v prvych troch mesiacoch. Ak nechces aby sa ti tocila, vyskusaj ju zavinut na spanok do deky, pripadne dat do spacieho vaku, aby ked raz zaspi sa nehybala a kludne spinkala. Takto zavinute, pripadne vo vaku, maju omnoho menej miesta na pohyb a su vacsinou kludnejsie pocas spanku.

Na bolestive dasna pomaha napriklad OSANIT gel, ktory sa nanasa na miesto, kde sa tlaci zubok a toto miesto schladi, takze deticky sa skludnia. da sa kupit napriklad tuto - http://www.prva-lekaren.sk/zbozi/3312239/osanit.... Ked je hore, mozes jej dasienka masirovat specialnymi naprstkami, na masaz dasna. Exiustuju bud silikonove alebo aj latkove (napriklad toto -http://www.e-mama.sk/465/slikonovy-naprstok-kef...). Daju sa kupit aj DM.