Ako zmeniť pediatra?

adkahatka
26. apr 2018

ahojte, potrebovala by som poradit ako funguje zmena pediatra. je treba si ist osobne vybrat kartu k staremu a nahlasit s anovému? alebo ked sa nahlasim u noveho papierovacky okolo vybavi on?

petruldo
26. apr 2018

Vyberieš si nového, pôjdeš sa opýtať či vezme dieťa a opýtaš sa na ďalší postup. Oficiálne by si mala doniesť odhlášku starému a ten by mal novému urobiť výpis z dokumentácie dieťaťa a poslať poštou.
Ale aké sú zaužívané postupy u tvojho starého a nového pediatra ani srnky netušia.

zuzikak
26. apr 2018

Je to ako u vsetkych lekarov. Zajdi k novemu. On ti da odhlasku (aj s presnou adresou noveho. Je to vlastne ziadanka o kompletnu zdravotnu dokumentaciu). Staremu pediatrovi len das tu ziadanku a je na nom, ci tu dokumentaciu da tebe do ruk alebo ju posle na adresu novemu pediatrovi. Na tom ale nezalezi, Ak ju posle postou, do tyzdna sa spytaj u noveho, ci tam tu kartu uz ma a mozte pokracovat v starostlivosti u noveho.

adkahatka
autor
26. apr 2018

Dakujem za rady dievčata

zenaajmama
26. apr 2018

Naša nová dr.poslala poštou odhlášku a žiadosť o dokumentaciu starej dr.Takže nikde somnemusela chodiť.Hneď som vedela že som na spravnom mieste 🙂

adkahatka
autor
26. apr 2018

@zenaajmama no takto si to predstavujem aj ja 🙂

williamska1
26. apr 2018

klasicky ako keby si ty chcela zmeniť doktorku, najprv musíš nájsť nejakého, ktorý vás vezme a potom už sa treba opýtať nového a starého doktora či si to oni vybavia medzi sebou poštou alebo máš ty doniesť kartu