icon

Akú najbizarnejšiu radu ste dostali ohľadom výchovy?

3. jún 2024

Akú najbizarnejšiu radu ste dostali ohľadom výchovy/starostlivosti o dieťa?
Mňa dostalo, keď mi stará mama povedala aby som zbila po zadku svoje dvojročné dieťa za to, lebo nechcelo (nebolo pripravené) chodiť na nočník. 🤷🏽‍♀️
Dajte aj vy svoje nevyžiadané bizarné “rady”.

Strana
z3
adelamodrykonik
6. jún 2024

@reddflowerlife žena ty co máš za problem :D My tiež cestujeme s malou od jej 7 mesiacov a od mala si to uzivala. Teraz ma dva roky, a keď jej povieme, że ideme lietadlom na dovolenku, tak je vytesena jak lečo. Úprimne, nikdy mi nenapadlo zazerat v lietadle na rodičov s placucim dieťaťom, a to ani keď som ešte deti nemala.

hopsas
6. jún 2024

Daj mu na ruku červenú šnúrku a prestane plakať. Odvtedy keď vidím červené šnúrky na deťoch chce sa mi.plakat nad.ludskou blbostou.

reddflowerlife
6. jún 2024

@adelamodrykonik Tak nam to vadi, ak ideme v lietadle a dieta cely cas vrieska , uplne az tóny do vysin, nasledne ked uz sme pretrpeli cely let, tak presne ti isti rodicia s placucim dietatom nam este aj nastupili do busu k hotelu , cize este dalsie dve hodiny sme pocuvali plac meneny s pistanim. Skoro sme vseci ohluchli. V hoteli sme si radsej dali drink ze sme preili tuto traumu. A dieta z toho nic nema a nebude si pamatat ked je take male…

katushka238
6. jún 2024

Moja starká raz vycápala malú cca 2 ročnú po rúčkach lebo keď ju prebalovala tak sa malá chytala za cikušku. A hovorila jej pri tom ale no fuj......🙄🫣nechápala som tej reakciì

patusss
7. jún 2024

Ja som dostala radu, že keď dieťaťu idú zuby, treba potierať sódou bikarbónou alebo vínom... lebo vraj to tak dobre stŕpne 🤦‍♀️ a potom, ze do zapáleného oka treba dávať materské mlieko.

zazka666
11. jún 2024

@negymama to sa voľakedy v stredoveku fakt robilo. Rok spali detičky na doske

zazka666
11. jún 2024

@katushka238 lebo kedysi verili, a nie je tomu tak dávno, že masturbácia je škodlivá

zazka666
11. jún 2024

@3petka s tými novinkami som počula rady ako bit psa, že novinami, a nie rukou

zazka666
11. jún 2024

@really8 verilo sa že že sa tak dieťa rozmazna. Ja som presne tu radu dostala od sestričky v pôrodnici. Že nemám syna brat často na ruky.

matrioshka333
21. jún 2024

Že mám dávať dcére o číslo menšiu obuv, aby jej tak rýchlo noha nerástla a aby sme aj ušetrili na tom 🙈

adelamodrykonik
9. júl 2024

@reddflowerlife ako najlepšie co mi napada, je napísať airolinkam, nech skusia nejak vyriesit problem, alebo si brat stuple do uší. Škaredo zazerat na rodičov nič nevyriesi, len sposobi kopec neprijemnych pocitov a blbu náladu

Strana
z3