Akú najbizarnejšiu radu ste dostali ohľadom výchovy?
Akú najbizarnejšiu radu ste dostali ohľadom výchovy/starostlivosti o dieťa?
Mňa dostalo, keď mi stará mama povedala aby som zbila po zadku svoje dvojročné dieťa za to, lebo nechcelo (nebolo pripravené) chodiť na nočník. 🤷🏽♀️
Dajte aj vy svoje nevyžiadané bizarné “rady”.
Daj mu na ruku červenú šnúrku a prestane plakať. Odvtedy keď vidím červené šnúrky na deťoch chce sa mi.plakat nad.ludskou blbostou.
@adelamodrykonik Tak nam to vadi, ak ideme v lietadle a dieta cely cas vrieska , uplne az tóny do vysin, nasledne ked uz sme pretrpeli cely let, tak presne ti isti rodicia s placucim dietatom nam este aj nastupili do busu k hotelu , cize este dalsie dve hodiny sme pocuvali plac meneny s pistanim. Skoro sme vseci ohluchli. V hoteli sme si radsej dali drink ze sme preili tuto traumu. A dieta z toho nic nema a nebude si pamatat ked je take male…
Moja starká raz vycápala malú cca 2 ročnú po rúčkach lebo keď ju prebalovala tak sa malá chytala za cikušku. A hovorila jej pri tom ale no fuj......🙄🫣nechápala som tej reakciì
Ja som dostala radu, že keď dieťaťu idú zuby, treba potierať sódou bikarbónou alebo vínom... lebo vraj to tak dobre stŕpne 🤦♀️ a potom, ze do zapáleného oka treba dávať materské mlieko.
@katushka238 lebo kedysi verili, a nie je tomu tak dávno, že masturbácia je škodlivá
Že mám dávať dcére o číslo menšiu obuv, aby jej tak rýchlo noha nerástla a aby sme aj ušetrili na tom 🙈
@reddflowerlife ako najlepšie co mi napada, je napísať airolinkam, nech skusia nejak vyriesit problem, alebo si brat stuple do uší. Škaredo zazerat na rodičov nič nevyriesi, len sposobi kopec neprijemnych pocitov a blbu náladu

@reddflowerlife žena ty co máš za problem :D My tiež cestujeme s malou od jej 7 mesiacov a od mala si to uzivala. Teraz ma dva roky, a keď jej povieme, że ideme lietadlom na dovolenku, tak je vytesena jak lečo. Úprimne, nikdy mi nenapadlo zazerat v lietadle na rodičov s placucim dieťaťom, a to ani keď som ešte deti nemala.