icon

Budiť, či nebudiť dieťa na cikanie v noci?

stanusa999
22. apr 2013

Dcera sa uz vyse mesiaca pyta na nocnik, mali sme zatial dve nehody inak nic...zacala relativne skoro, mala rok a 7 mes.....chcem ju vsak oducit aj od plienky v noci...Niektore noci ma plienku suchu, inokedy zacikanu...Teraz neviem, mam ju v noci dat vycikat alebo nie?Ako ste to riesili vy?
Btw...minulu nc nemala plienku, o 22.30 som judala vycikat, krasne sa vycikala...o 04.30 bol plac a dieta bolo pocikane :(

Strana
z2
miriam11
25. mar 2015

@stanusa999 ja som nebudila dceru. Pokial sa pocika, bude jej to neprijemne, oduci sa tak od plienky skor.

monhla
25. mar 2015

@supolova Povedz mu že väčšina detí sa odučila v noci cikať aj bez budenia. Ja som do 2 rokov nespala kvôli kojeniu a kvôli tomu aby som deti v noci budila sa vycikať nevstanem ani za svet.
Staršia mala plienku do cca 2 rokov a potom už nie - ani cez deň ani v noci A cez deň bolo max. nehôd a v noci nikdy žiadna. Mladšia mala plieočky do cca 2,5 roka /cez zimu neoplienkovávam - nechce sa mi 🙂 / A v noci má stále lebo kvôli železu musí veľa piť a tak noc neriešim - som rada, že konečne prespí celú noc 😎

peneloppe
25. mar 2015

My sme budili. (Teda na rukach som ho zobrala na zachod, maly asi ani nevedel co sa dialo, cele to prespal)Ale moj syn nebol taky malicky ako tvoja dcera, takze nam to odporucil pediater ze nepit pred spanim asi 2 hodky a dat ho vycikat tesne pred spanim a potom este raz ho zobudit ked my pojdeme spat. Ja som ho zvykla okolo polnoci. A casom sa naucil sam. Teraz uz vydrzi alebo sa zobudi sam ale trvalo nam to dost dlho. Cez den sa naucil rychlo ale v noci nedajboze. Naopak starsi syn sa oducil vsetko naraz.
Ale podla mna tvoja dcera je este malicka, kludne by som jej na noc dala plienku a nestresovala sa.

supolova
26. mar 2015

@monhla No to sme na tom podobne. Tiež je ešte kojená, takže možno preto sa v noci častejšie budí, ak ju prespí celú len s jedným prebudením, to oslavujem ako sviatok. Takže predstava, že teraz mám sledovať nočné cikanie a budiť ju, ma desí. Aj by som ju mohla odstaviť, možno by začala lepšie spávať, ale vzhľadom na naše črevné problémy to ešte nemienim nasilu spraviť, počkám zatiaľ, až si možno sama odvykne - a aj nočné pomočovanie budeme riešiť potom. Cez deň sme skúšali nočník, no zatiaľ na ňom len hučala, uvidíme ešte alebo vyskúšame redukciu na naozajstné WC - to ju možno viac zaujme... 🙂

melindi
14. okt 2015
Používateľ melindi je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od melindi.

Neviete náhodou u nás kde môžem taký monitor kúpiť?

https://www.youtube.com/watch?v=92C2Km7yTmM
ewwwe
19. jan 2016

@gabrish Prosím ťa ten link na článok by si mohla posunúť . Ďakujem 🙂

Strana
z2