Chrípka a nákupné centrá

bielamacka3
16. nov 2017

http://novaplus.nova.cz/porad/maminy-s-rozumem/...
tak do detského centra budem malého brať maximálne dva razy za rok, radšej von, aj keď bude trochu chladnejšie, tam sa bacily tak nešíria

beky1813
16. nov 2017

A ved to je jasne, na to netreba nejaky clanok 😀 len troska zdraveho rozumu 😀

lilu74
16. nov 2017

v tomto obdobi je naozaj najlepsie do centier nechodit, to ta niekto "okasle" a uz ste chora cela rodina:(

sasa1983
16. nov 2017

Tak ja si zase myslím, že sa nedá sa
odizolovať. Chrípkové obdobie bude do prelomu marec/apríl. Podľa mňa len pri malých bábätkách je to odovodnene. Ja nechápem ženy, ktoré chodia s 3m bábätkami do obchodakov. Ale žijeme v meste, nedá sa sa byť asocialny. Vrchol chrípkovej sezóny na hranici epidémie je polka januára-koniec februára. Je zatiaľ len november..

margotka112
16. nov 2017

Ak by mal človek čítať všetky stupídne články a riadiť sa nimi tak svoj život nežije ale len prežije.

evittam
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
evittam
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lindusss2016
16. nov 2017

No ja som teda clanok necitala. Netvrdim, ze sa nakupnym centram oblukom vyhybam, ale rozhodne to nepovazujem za najvhodnejsie miesto pre deti. Celkovo tie detske kutiky atd.mne nic nehovoria. My sme travili detstvo vonku a ziadne opicie drahy sme k tomu nepotrebovali, vystacili sme si s tym, co sme kade tade nasli. Jednak sme travili cas na cerstvom vzduchu, budovali sme si vztah k prirode a rozvijali fantaziu, kedze sme si museli bunkre a preliezky stavat sami. K tomuto urcite budem viest aj svoje deti. Ked chcem ist s kamoskami na kavu, malu strazi manzel, nemusim ju tahat so sebou. Ale kazdy si robi podla vlastneho uvazenia, niekoho to proste bavi.