Čo dokážu naše 20 mesačné detičky?
🙂 Ahojky mamicky neviem ci tu je podobne tema..ale podme sa sem pochvalit, poradit co vedia nase ratolesti. Moj syncek ma 20 m kazdy den mi robi radost, no zaroven je aj velmi zivy a neposedny, niekedy vzdorovity hlavne ked nie je po jeho voli ☹
Velmi pekne nam hovori, uz sklada aj vety, pocita do 3, vie sa uz aj sam vyzliect, pije z poharika ....a kopa inych veci. Budem rada ked sa tu zideme a spolocne pokecame o detickach, pripadne si pomozeme radami ako zvladnut vzdor. 🙂
@157misicka to je prasok. a ten musim zamiesat do nejakej kasovitej hmoty. ale tej hmoty moze byt len lyzica. ja neviem no dnes som jej to dala s bananom a zjedla. 🙂 len aj to ju omrzi a zas musim vymysliet do coho. a vy co noveho?
@zuzi0911 aha no veru musis to nejako vymysliet... ☹ hlavne aby jej pomahali lieciky..my nic len maly stale protestuje so spankom teraz ho nahanam uz pol hodinu do postele a zase vymysela ze chce cikat atd..lebo uz vie ze ked sa ide spat tak dostane plienocku pokazde tak chodi teraz stale na nocnik sediet ze on cika este 😀 taky je podareny ale dobre je uz veru presibany
@157misicka to aj ta moja. aj ked ona si bude tlieskat a strasne rozpravat a smiat sa ked ich ukladam do postele. no a starsia ete nespi bo sa jej nece. kde tie deti beru energiu. vstavaju o 6:00~06:30 cely den nespia a ete aj vecer streckuju. a ja zabita uz na obed 🙂
@zuzi0911 presne to aj ja nechapem, deticky maju hrozne moc energie ,aj ked mojho davam spat aj poobede ,aj ked obcas nejde 🙂 moj od narodenia mal problem so spankom , on neplace, neni unaveny ale nie a nie ist spat..aj ked sme dosli z porodnice tak bol stale hore zatial co ine deticky pekne len spia a papaju, on stale tie ocenka otvorene 🙂
@157misicka. Dobre ranko .mne to iste od narodenia. hodinove kolisanie a soanok 10 minutovy. len oni su aj urevanejsie tak v tom je to take vycerpavajuce.jaaaj aj teraz06:13 a my hore ☹ .a fo vecera ma vystre 😒 keby sa aspon pekbe hrali ale oni budu vytahovat veci zo skrine a obliekat si aj 5 vrstiev a ja nic neribim len to davam z nich dole a ete naspat do skryne ufsa tesim zas na dnesny den 😒 Ale nemozem sa len stazovat ved co by som bez nich robila. 🙂
No akoby ste hovorili o mojej dcere, od narodenia malo spala, teraz to je o nieco lepsie ale trvalo velmi dlho kým sme sa naucili spat a este stale sa zobudi v noci :(. Hra sa tiez takým stýom ze cim vacsi bordel tým vacsia sranda, takze denne upratujem obyvacku tak v priemere 10 x no co uz som rada ked su take dni lebo aspon nefnuka ale hra sa su aj horsie ked vytiahne kocky ale stavat ich musim ja, respektive obliekat babiku no ja neviem ako treba potom place neviem co jej je co che a ja aaaa pomoc
@zuzi0911 @rose1988 no aj moj pokladik si rad vybera oblecenie zo skrinky a potom vsetko skusa 😀 ale inak ma take dni niekedy s hra uz aj pekne sam alebo vsade taha mna..no deti 🙂, s tym spankom to mame v noci nastastie dobre pekne spinka celu noc 🙂 len s papanim bol dnes zase problem na ranajky vypytal mliecko, obedu si len trosinku dal a ked isiel haji tak znova mliecko..nejako mu zachutilo posledne dni 😀
@157misicka no u nas je to bieda zo vsetkym ci s heanim ci s jedenim atd........................... 😒 no co musim vydzat 🙂 jedibe sonicka pekne papa a vsetko len ostatne je hruuuuza. akurat sme prisli z mestchcela som ist doobchodu jasne starsia pred obchodom, ja som nevydrzala sa pozrem a ona postata hovorim vyborne vsak domou su len 2 km. tak sme nakupili pancuchy a gate a bezali domou. mna raz porazi 🙂
@157misicka No presne aj u nas dneska len mlieko mlieko chlebik a dajak nechcela ine jest. To je najhorsie ze len kravske krabicové chce a to nie je 2 x výzivný napoj : / .
@rose1988 no moj pije este UM ale tak vela deti pije len kravske, ono ved aj tam su vitaminky no uz su velky aspon moj aby toto zacinal robit ze len mliecko 😀
@zuzi0911 juj no pekne tak to chodi s tymi detickami..no mas to vesele 🙂 my sme mali dnes prvykrat navstevu mladsieho dietatka ako je Nico no a fajn, az na to ze to moje malinke sa jej balo zo zaciatku...som aj myslela ze sa bude bat lebo v nedelu ho jedno starsie dievcatko zbilo v jednej detskej kaviarnicke ☹ mu dala po hlave a zobrala hracku 😒 a moj malinky kazdy den to spominal ze mu urobila baci po hlave..
@157misicka boze chudiatko. to je hrozne niektore deti no brutal. len dufam ze aj moje take nebudu 🙂 tie moje sa praveze neboja su aktivne az moc pri mensuch detoch. starsia by to len magala. teraz bude mat sofinkyna krsna babanko tak som zvedava 😀
@zuzi0911 aj moj bol, on je zvyknuty urobit detickam pekne moja a tak je milucky no toto ho uplne zaskocilo jak sa ta mala zachovala, no hroza..najhorsie je ze mu tu hracku vzala a po 5 minutach ju odhodila na zem..a maly ju potom nasiel a pekne si ju pritulil ..chudatko moje...
@157misicka decko co vidi to chce a pritom ju to ani nebavilo. ach jaj vsak je to hrozne
@157misicka ahoooj.
@zuzi0911 ahojcek nieco nove?my zatial po starom..maly uz aj pekne papa ako predtym uz nie len mliecko.ale je uz veru velmi vyberavy nato aky je maly 😀 docela uz aj poslucha takze dnes mame vynimocne pekne upratane..dufam ze nesthne este do vecera vsetko rozhadzat kym pojde spat
@157misicka no my tiez. vsetko po starom. len kaxdym dnom su baby horsie a horsie ☹
@zuzi0911 neboj, to sa spravi, skus to nejako neriesit, ja som mala tiez tazke tyzdne z malym a tento tyzden som sa snazila ukludnit, neriesit neporiadok, ....a dnes to bolo uz uplne fajn, na maleho vplyva aj ked som ja v strese potom je nervozny a ked som ja v pohode hned je to lepsie..alebo to jeho vycinanie aspon dobre berem 🙂
@157misicka ja so kludas od prirody mna nerozhadze takmer nic. ale posledne dni som s nervami v kpncoch. male robia naschvaly starsia len papuluje jaj vsak mba zachvilu odvezu 😀 ale tak hlavne ze su zdravucke avraz toto obdobie prejde. a soni je najlepsia ked uz som fakt nahnevana tak pride a mama hmmmmm a da mi pusinku joj ja bych ju vtedy zezrala. Aj sofi tak,maminka nehnevaj sa ved ja som tska stastna ze ta mam. no nemiluj ich 🙂 a niekedy sa sfucia a nereaguju na mna 🙂
@zuzi0911 juj veru su to milaciky tie deturence, mna vcera maly tiez neposluchal ako v poslednom case dost casto..a tiez som bola na nervy a on prisiel a urobil mi MOJA a dal pusku :-* toto je veru krasne ......
@157misicka to ano taku vec ako boztek slovicko usmev......dietatka nenahradi absolutne nic. no len si ich uzivajme kym su malycky sladucky certici.lebo to velmi rychlo bezi 🙂
@zuzi0911 ajojcek no co nove?moj Nico zase dalsie slovicko AOOOJ (ahoooj) no by som ho zjedla, a este hasici, lebo ma nove auticko..no vcera ho vychvalila aj ucitelka na kruzku uz sa konecne aj tam rozkecal..aj pustila pesnicky zo Spievankova to poznal tak sa pekne zapajal 😀 no zlatucky bol, len k tomu strachu z deticiek, to bolo uz lepsie,nebal sa ale ked mal nejaku hracku tak ju hned dal dietatku ked si prislo vypytat..asi sa bal ze zase by dostal baci.. ☹
@157misicka sikovny. mi nic. aj ked mala sa snazi nie je rozumiet.raspwktuve je to take dzavotanie pol rocneho dietata.
@157misicka ahoooj ako sa mate? Tak aj mi uz dnes uspesne bez plienocky s jednou nehodou. 🙂 a dnes som sa dozvedala ze sonicka je zbytocne ockovana proti ciernemu kadlu. jej teli si nevytvorilo prolilatky.
@zuzi0911 ahoj dobre sa mame, maly je tento tyzden zase zlatucky, pomaha, predchvikou sme spolocne vysavali 😀 ako za starych casov..blbe vzdorove obdobie je zase nachvilku prec..chvalim uspechy na nocniku sikulka je malinka 😀 a ako to ze zbytocne ockovana?
@157misicka no na tej alergologii jej brali_dber aj na cierny kasel. vysiel negativne ale niektore latky vzhladom na to ze je ockovana mali vyst pozitivne. tak som sa vcera na to dikzorky pytala n a ona ze si nevytvorila protilatky takze ako keby vobec nebola ockovana neni chranena lebo jej tel si proti latke nic nevytvorilo.
@zuzi0911 aha, a co inak s tou alergiou to je ako?lieciky este berie? a inak co nove?Nicolaskovi idu ustocka jedna radost.. 🙂 sa nezastavi..akurat pozera krtkove dobrudruzstva..sa mu to velmi paci normane vydrzi pri tom sediet a pozerat ja mozem v klude varit
@157misicka no tak mi mame chvilu puza v uzivani ale od pondelka zaciname znova a v decembri na kontrolu. no mal sovnik rovnaky cize nic moc. mne akurat vydrzi kukat duck tv alebo mickey klubik. 🙂

@zuzi0911 juj chudatko malinke len nech pekne papa lieciky..asi jej nechutia, podarena ale ako sa pekne rozbieha so slovickami 🙂 drzim palceky