icon

Čo na suchú pokožku?

niqi
30. nov 2010

poradite mi prosim? mam 6 tyzdnovu dcerku ktora ma velmi suchu pokozku na tvaricke najme okolo obocia a na cele sa jej robia take biele akoby supinky
co by mohlo pomoct? dakujem

Strana
z2
ewisam
25. feb 2013

No ja pouzivam Linolu do kupela, po pouziti netreba viac nicim natierat, zanechava mastny film na pokozke... a odporucila mi ho dr, ked bol este malicky... supinky na hlavicke vyciesat a existuje aj hipoalergenny sampon Linola, tiez ho mam a som spokojna...

kikuska8
11. jún 2013

aj ked je to starsi prispevok, mozno niekomu pomoze : my pouzivame do kupela Oilatum a uz nicim nenatierame... pokozka je hebucka a este sme nemali ziadne vyrazky klop klop klop

jani6969
21. jún 2013

Ja kupujem Camillcu do kúpela. Obsahuje ostropestrec mariánsky, ureu, šalvijový a repíkový extrakt. Je ťažké ju zohnať ale na niektorých lekárňach ju už majú. Ja ju v Zv kupujem pod nemocnicou pri koľajniciach alebo na Západe.

salome_82
23. jún 2013

Pravdepodobne ide o seboroickú dermatitídu, bábätka ju bežne mávajú. Liečba však určite patrí do rúk lekára, neodporúčam na bábätku testovať rôzne mastičky. Každá koža je iná a na každú zaberá niečo iné. Zo začiatku si s tým vie poradiť pediater, ak by sa stav nezlepšoval, treba ísť ku kožnému. Netreba to podceňovať, ak máte v rodine ekzémy, môže sa stať, že seborea vyústi do atopického ekzému. Urea nie je pre bábätka vhodná.

jaruska74
23. jún 2013

excipial

m_ij_ka
6. aug 2013

používali sme excipial lipolotio

stanislavao
6. aug 2013
modrofuzik11
23. máj 2015

nasim detom som davala bepanthen. tieto veci mali docasne. bepanthen im vysusenu pokozku pekne zvlacnil, ukludnil. odporucam

222anna222
26. máj 2015
Používateľ 222anna222 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od 222anna222.

Bio bambucké maslo, http://www.bionatural.sk/affiliates/jrox.php?id=47_1_tlid_27 , dole sa tam píše na čo všetko sa používa 🙂

didulienka11
26. máj 2015

Krem s kyselinou mliecnou od koznej. Uplne top!

beton
3. jún 2015

ak to chces bez chemie a ropnych produktov, tak kokosovy olej, olivovy olej a pod.

milota164
6. apr 2016

na suchu supinatu pokozku je dobry Sensiderm krem od Bepanthenu, hydratuje, regeneruje a pomaha aj pri svrbeni

lilu74
25. feb 2017

Ja na suchu pokozku pouzivam bepanthen care a nielen pre babo prip.ak nepomoze premastim ju lipobase kremom ale ten je na lekarsky predpis.

lilu7
2. máj 2017

Velmi dobry hydratacny krem pre najmensich je urcite bepanthen, pouzivam ho aj ja sem tam na ruky😊

autumn11
10. máj 2017

ja tiež používam bepanthen care aj na suché ruky a popraskanú kožu. Na bradavky je to super mastička. Dobre hydratuje a rýchlo hojí.

Strana
z2