Dostala som výpoveď a plánujeme bábo. Poradíte?

stnulik
4. apr 2013

teraz 29.3.2012 sa my skončlil rodičovsky príspevok mala už ma 3 roky v práci som dostala vypoveď dohodou s 3 mesačným odstupným ku dnu 3.4.2012 dva dni som čerpala dovolenku a ostatnú som si nechala preplatiť..a chceme teraz druhé babo tak sa chcem opýtať čo by bolo najvýhodnejšie urobiť..zamestnaná som od roku 2006..ešte som nebola na žiadom úrade sa registrovať..zvažujem čo urobiť..kto by mi mohol poradiť...??? vopred ďakujem

xlucia
4. apr 2013

poradim. hladat pracovny pomer na dobu neurcitu...
ja osobne by som nesla vedome do dalsieho dietata, kebyze viem, ze som prave dostala vypoved

maruska24
5. apr 2013

dostala si výpoveď a už máš ďalšiu prácu, alebo nie? vieš, v dnešnej dobe budeš rada ak si ďalšiu prácu vôbec nájdeš, takže takéto veci rieš až vtedy, ak ťa do nejakej vôbec zoberú, ľahko sa ti totiž môže stať, že budeš na ten úrad práce predsa len ísť.

zalka
5. apr 2013

@stnulik no daj pozor aby si po skončení PP sa zaevidovala na UP do 7 dní, lebo ak sa zaeviduješ neskôr ( kedže premýšlaš až teraz) tak si budeš musieť doplatiť sama odvody do zdravotnej poisťovne .
A čo sa týka dalšieho dieťaťa, tak samozrejme ako písali babenky nájsť si inú prácu alebo sa prihlásiť na dobrovolne poistenie v SP.