Hračky Sylvanian families - zberateľská mánia

neznama2019
2. nov 2015

Ahojte,
minulý rok hračka získala 1.miesto o naj hračku v kategórii zberateľských hračiek... u nás pre mnohých novinka, v Dráčiku ju nemajú. Našla som pár e-shopov... Chcem sa opýtať, či to poznáte, zbierate a kde kupujete. Mám 9 ročnú dcéru a videla to u spolužiačky, ktorá to má z Rakúska. Poraďte, kde sa to dá kúpiť za najlepšiu cenu... chcela by som to ako darček pod stromček... aspoň pár vecí. Ďakujem.

ninajana
30. nov 2015

no i mna by to zaujimalo, videla som seriu v Nitre v obchode vnimave hracky, je to draha zalezitost, ale nadherne sety. Tiez by ma zaujimalo kde by sa dali zohnat, je v rakusku lacnejsia cena? A chces to pre 9 rocnu dceru? Ja som zvazovala pre 2 rocnu 🙂 ale mam aj 10 rocnu, mozno by sa hrali obe! :D

vnimavehracky
2. dec 2015

Príjemné popoludnie, milé mamičky. Dovoľte nám zapojiť sa do diskusie. Rodinka Sylvanian nie je vhodná pre deti mladšie ako tri roky. Ideálna je od štyroch do desať rokov. Cena hračky je priamoúmerná kvalite. Ide o precíznu prácu japonskej poctivosti a svedomitosti, nájdete ju na pultoch vo všetkých predajniach Vnímavých hračiek.

Na základe skúseností renomovanej pedagogičky Martiny Rusnákovej Vám môžeme odporučiť, aby ste Vašim deťom kúpili radšej jednu hračku, väčšiu, kvalitnejšiu. Tieto výrobky môžu byť v niektorých prípadoch aj drahšie, ale svoj účel splnia oveľa lepšie ako množstvo nekvalitných a lacných hračiek. Navyše, ak má dieťa vo svojom okolí veľa hračiek, nedokáže sa sústrediť na jednu činnosť, čo môže byť v budúcnosti na škodu. Veríme, že sme Vám naším príspevkom pomohli.

ninajana
2. dec 2015

@vnimavehracky no my planujeme dat dcerke k jej tretim narodeninam nejaku tuto sadu, takze mame na to rok aby sme postupne pokupili :D Su naozaj velmi krasne.

vnimavehracky
7. dec 2015

Príjemné popoludnie @ninajana Ideálny darček pre dieťa v tomto veku je ten, ktorý podporuje jemnú motoriku jedinca. Prípadne produkt, pri ktorom vykonáva činnosť vyvolávajúcu následnú reakciu. Napríklad zatĺkacie hračky alebo guľôčkové dráhy pre najmenších. Pokojne vsaďte aj na hojdacieho koníka. Určite neobanujete. U dvojročných detí však treba pri výbere hračky prihliadať na individuálne vlastnosti dieťaťa a nevnucovať mu produkty, na ktoré nemá v danom období predpoklady. V prípade potreby sa kedykoľvek obráťte na náš odborný personál v ktorejkoľvek predajni, radi Vám poradíme. Pekný zvyšok dňa!

janka_adamka
8. dec 2015

Dobré ráno, maminy. Zhodou okolností sme nedávno kúpili vo Vnímavých hračkách našej dvojročnej dcére dreveného hojdacieho koníka. Dodnes ju hračka neomrzela a nebadať na nej ani žiadne opotrebovanie. A to niekedy cvála skutočne divoko. 😀 Vrelo odporúčam!

sc4ramouche
18. dec 2015

Ahojte, u nas doma je Sylvanian families tiez velmi oblubenou hrackou. Mame ju uz roky a musim povedat ze japonci si dali naozaj zalezat 🙂

nyusika
18. dec 2015

ja mam dobru skusenost s hrajmesa.sk,
aj schleichove veci tam maju super 🙂

radusiq
18. dec 2015

@neznama2019 za mna radsej Playmobil - tam ti staci jedna uzavreta sada a dieta sa vyhra ajaj. Zijem v anglicku tu Sylvanian maju vsade, aj v zlavach je to casto, ale v porovnani s Playmobil mi to pride ze dieta nikdy nema pocit ze ma toho dost - tie sady su predrazene a aj reklamy na detskych kanaloch su postavene tak ze kup si domcek taky a taky, a k nemu este toto a toto a toto, nie je sucastou balenia...a zas tak dlho sa s tym hrat nebude aby sa do toho oplatilo investovat stovky...

nyusika
18. dec 2015

@radusiq toto ani nie je tak na hranie, skor na ozdobu.
...ked vsak chces potesit dieta malomestiackej snobky, ucel to splni 😀 😀

horana
18. dec 2015

Maju to v All Toys retazci, je to vcelku mile, minule sme to s dcerou obzerali v Bory Mall, domceky, auticka so zajacikmi aj rozne zoskupenia zajacikov samotnych...moja ma 8 a ked to videla pacilo sa jej to, ale zaroven mi hned povedala ze uz na to velka 😠

dadka75
11. dec 2019

Ja som kupovala v all toys... kúpila som 2 domčeky (moja konkrétne veľmi túžila po cukrárni a obchode) a figúrky používa tie, čo má doma... Má ich kopec z rôznych iných hier, rôzne postavičky, koníky, figúrky z kinderiek... to už kupovať z tejto série nebudem... Ona sa s tým dokáže hrať hodiny... porozkladá, vymýšľa si dialógy, nakupuje, predáva.... do toho vždy zakomponuje lego (dostavá si ďalšie obchodíky) a dievčenský autíčkový koberec (na tej dievčenskej verzii sú tiež obchody, kolotoče a pod) Bude mať 7 r. Súhlasím s tým, že je to veľmi drahé, ja som okolo toho chodila 3 roky. Teraz sa mi podarilo kúpiť v akcii.