Jasle Brnka v Nitre. Má tam niekto dieťatko?

psyxooo
6. sep 2008

Ahojte, je tu niekto kto ma dietatko v tychto jaslickach?
Chcem tam dat mojho maleho, tak by som si rada precitala nejake referencie, ci ste spokojne ak nie tak s cim.
Dakujem

janetina
24. jan 2009

ahoj pocula som ze su ok od kamosky my tam ideme dat maleho 🙂

janetina
27. jan 2009

nik nema referencie?

nkaps
16. feb 2011

ahojte máte niekto skúsenosti s týmito jaslami??? chcela by som tam dať malého. alebo s jaslami Bambi alebo jasle Fantázia v NR? Ďakujem

sslivka
29. apr 2014

ahojte moj maly chodi do jasliciek Brnka od 7mesiacov a som nad mieru spokojna. Pekne ho vychovali basnicky mi recituje jedna radost, tak ja mozem odporucit len v dobrom .

solnicka_nr
23. aug 2015

Ja vobec neodporucam! Maly síce bol v pohode ked tam bol aj teraz ked stretneme učiteľky ale spätne rok po tom ako tam chodil mi povedal ze ked sa pokakal do plienky ho pani učiteľka "bila" 😤😡😡 podla mna neprípustné!!!!

555nika555
24. mar 2017

viem ze je tema starsia, mozno niekomu pomoze.. ja som dala maleho (ma 2roky 2 mesiace) do jaslí Brnka v Nitre 2.2.2017 a stale sme PN , je chory, sople, kasle, teploty.. teraz sme boli hospitalizovany v nemocnici na detskom oddeleni lebo chytil 3 virusy naraz ( CMV virus, Herpesin a Parvovirus), neviem ci je to z jaslí alebo to len zo vzduchu chytil, ale rozmyslam ci je rozumne ho dat naspat do jasli. po nemocnici ma byt doma minimalne mesiac.. manzel v praci, ja som tiez zacala pracovat tak ktovie ako to bude. Len dufam ze ho to prejde a nebude chorlavy. On vobec predtym nebol chory za 2 roky mal asi 2krat len 2 dni sopliky a to bolo vsetko. Jaslicky su krasne, len neviem ci vracaju peniazky, ked tam dieta ani nie je poriadne.