Jasle Vrabček na Kramároch

petra_pepa
20. mar 2014

Ahoj maminy, mam 11 mesacneho syna a potrebujem pre neho opateru na dva krat po styri hodiny v tyzdni lebo musim ist troska zarobit 🙂 ...bola som v opatrovatelskom centre Vrabcek, ale mam taky troska zmiesany pocit z tohto zariadenia i ked boli velmi ustretovi. Nemate niekto skusenosti s tymto centrom? Je to na Kramaroch. Alebo mi vie niekto poradit nejake slusne centrum za slusnu cenu v Bratislave - okolie Kramarov, Stare mesto? Popripade nejaku starsiu pani na domov...to ale neviem, ci by nebolo velmi drahe. Dakujem za akekolvek rady a skusenosti.

mammaroma
22. mar 2014

@petra_pepa
Ahoj, v tomto fóre písala o centre Vrabček jedna mamina, ktorá si ho chváli. Skús prípadne sa spýtať priamo jej.
https://www.modrykonik.sk/forum/ma-1-az-3-roky/poradite-spolahlivu-agenturu-na-opatrovanie-deti-v-bratislave/
Držím palčeky, aby si poriešila opatrovanie a bola spokojná Ty aj drobuliatko 🙂

rebecca2006
30. apr 2014

@petra_pepa prosím prečo máš ziešaný pocit? Ja tam uvažujem dať 2,5 ročnú dcérku- ale ešte som sa nebola pozrieť...

dushanka
8. feb 2015

@petra_pepa dobry den, chcem sa opytat, ci ste dala dietatko do vrabceka a ak ano, tak by som chcela vediet, ci ste spokojna. Dakujem

petra_pepa
autor
8. feb 2015

Dobrý deň,ano dala som ho tam ale chodil dva mesiace a polovicu z toho bol chorý...to je normálne pri nastupe do kolektívu,nepripisujem to ako mínus tejto skolke, ale celkovo od začiatku som s touto skolkou nebola úplne stotoznena ...to je proste taky pocit, nesadla mi uplne pani majitelka...kamaratka z nej bola naopak nadsena, takže koľko ludi toľko chuti 🙂....teraz mi ho strazia svokrovci a sme obaja spokojni 🙂)

slavkaharvancikova
26. mar 2016

Jasle Vrabcek Kramare veeelmi zleee. Dcerka non stop chora, majitelka ju nakrmila parkovou polievkou. Mala hnacky, vracacky, teploty. Skoncili sme na infekcnom.