Kde je bezpečné plávanie v Banskej Bystrici?

silvika19
17. jan 2013

Chodil niekto na plaváreň, alebo nejaké kúpele, kde je najbezpečnejšie, teda okrem Žabky?

acer11
17. jan 2013

ako bezpečné-či tam nie sú žraloky? či ? 😀

markup
24. mar 2013

ja chodím normálne na plavošku štiavničky. aby to bolo "bezpečnejšie" (predpokladám, že sa strachuješ kvôli nejakým infekciám napr.), používam tampóny Ellen - sú to probiotiká, ktoré sa z tampónu rozpúšťajú vo vlhkom prostredí - teda dáš si ich pred vstupom do bazéna, keďže teraz nemáš menzes (teda ak si tehotná...). ak sa bojíš, aby do teba niekto nenarazil, príď ráno o deviatej - max 20 ľudí... btw, sauna je tiež bezpečná, ja si dávam také 5 minútovky, upozornila som na seba aj plavárenskú zdravotníčku ak by som náhodou mala skolabovať - povedala, že všetko ok... že sa nemám báť... plávanie v tehotenstve je mega super - neboj sa!

limfora
25. mar 2013

aj ja chodím na Štiavničky, doobeda tam je skoro prázdno, plávanie je super. 🙂 Nemaj obavy. Ja probiotiká preventívne jem.

julinkatrulinka
9. máj 2014

ja ked som bola tehotna s prvym dietatom som chodievala na plavaren stiavnicky,,,ale dostala som brutalnu infekciu pseudomonas aeroginoza ci ako sa to vola,,,vraj je to bakteria chlorovej vody a prenasaju ju starsi ludia vraj u nich je to bezne skr ich imunitneho systemu,,,skoncila som v nemocnici a nikdy viac chlorovy bazen,...!!!

tanyan
7. aug 2014

Ja som chodila v druhom a treťom trimestri na krytú plaváreň na Štiavničkách asi raz za 2-3 týždne. Bolo mi tam vždy dobre a príjemne a nikdy som nič nechytila.

akcullucka
13. feb 2015

Ahojte, ja som bola tiež par krat, dokonca pocas prveho trimestra, uplne v pohode a aj do pary som chodila

jankastubka
13. feb 2015

To ci niekto dostane infekciu zavisi aj od jeho imunitneho systemu. Ja som chodila tiez cele tehotenstvo na plavaren a aj inde a nic som nedostala. Ale mam kamosky, co sa na vodu len pozru a uz maju infekciu.
Takze to je tazko takto posudit.

darja12
10. apr 2015

ahojte, tiež som začala plávať na Štiavničkách, zatiaľ som bola 3x, som v 17 tt a zatiaľ som nechytila nič.. Používam tampony z lekárne napustené nejakou látkou, ktorá neprepúšťa vodu.. Kedysi som mávala problémy s kandidózou, tak pevne verím, že nedostanem žiadnu pliagu..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre