Koľko slov vedelo rozprávať vaše 19-mesačné dieťa?
Moj syn ma 19m a vie povedať ledva 4 slova. Psychologička ma nastrasila lebo mi povedala že by mal vedieť 30-40 slov. Porozumenie ma aj rozumie pokynom napr daj cumel a dá mi ho.
@lilka5555 Poslal som ti spravu. Ale 18 mesiacov, to mate skutocne este cas a hlavne ak synovi staci taka komunikacia aku ma, tak je to v poriadku. Ak by bol frustrovany z toho ze mu nerozumies, alebo ze on nemoze povedat co chce, tak vtedy to treba riesit.
@andreatytler ahoj, mohla by som tiež poprosiť vycuc? Mam tak isto 19m syna a je ako cez kopirak so spomínaným chlapčekom. Asi niekde robím chybu chcela by som ju teda včas napraviť 😏
@melinga Jasne, poslala som ti spravu.
@melinga Jasne, poslala som ti spravu.
@andreatytler Síce ste to tu riešili pred 2 rokmi, ale skúsim sa opýtať 🙂 Mohli by ste to poslať aj mne prosím? Teda ak Vám to nevadí 🙂 Tiež mám taký problém s mojou až veľmi akčnou malou dcérkou, tak by som sa rada niečomu priučila a skúsila ísť na ňu inak 🙂 Ďakujeeeeem 🙂

@andreatytler a teraz ma napadlo ma jednu rutinu. Pri jedle musí mat pustené rozprávky. Neviem či sa to dá používať ako rutina ale jedine tak viem udržať jeho pozornosť..