Koľko vás mesačne stojí súkromná škôlka?
Chcem sa spýtať, koľko stojí súkromná škôlka v ktorom meste a tiež, či sa počas dlhodobej neprítomnosti (najčastejšie choroba) nejako znižuje školné? Zaujíma ma to hlavne u detí od 3 rokov, keď už nie sú príspevky od UPSVaR ... ja platím 180€ školné, plus 2,35€ stravná jednotka ne deň... Vraj je to veľmi lacná škôlka...
V našej škôlke v Bratislave je poplatok 290,- EUR za poldenný pobyt + 2,70 EUR strava denne a 330,- + 3, - EUR stoji celodenný pobyt. V cene sú 2 anglické popoludnia s native spíkerkou, tanečná, športový krúžok a mnoho ďalšieho pre deti i rodičov. Pozývame vás na návštevu 🙂
@dai nie je to celkom pravda, my mame školné 330, - eur a sme škôlka s akreditovaným programom, kvalifikovanými učiteľkami, schválené priestory hygienou, čiže plnohodnotná materská škola ešteaj so službami ktoré sa bežne neposkytujú - predĺžený čas prevádzky, krúžky s externými lektormi v cene, babysitting, vyhradené parkovacie miesta, a mnoho ďalšieho.
My platíme približne 430 € (záleží to od počtu stravných dní), je to v Rači - v Bratislave - škôlka je anglická - bilinguálna. Predtým sme chodili na Kramáre v Bratislave - tiež bilinguálna anglická škôlka a tiež 430 € + krúžky - okolo 25 €. Niektoré krúžky sú v cene: tanečná, keramika.
@saskia_repcikova to je pekna cena😉 ja som pozerala hlavne jazykove a tam patri fakt nasa medzi tie najlacnejsie😉
ano, reagovala som len na Vas poznatok, ze ceny okolo 300 Eur maju len detske centra. Co sa tyka bilingvalnych skolok, ak zamestnavaju cudzincov, su ich naklady urcite vyssie, a preto je vyššia aj cena, to mate pravdu.
U nás v Rači - súkromné, AJ, predl´žená doba, možnosť od hodinového umiestnenia, možnosť aj víkenového opatrovanie, majiteľka ústretová - opatruje aj zdravotne znevýhodnené detičky cez víkend. Dobrý prístup autom aj MHD, po ceste aj z Pezinka.
CENA 350€ už so stravou.
SKOLKA V BRATISLAVE MONTESSORI, ARTDIELNA, ROZVOJ EMOCNEJ A INTELEKTOBEJ INTELIGENCIE,ANGLICTINA, LOGOPEDICKE HODINY ATD...len 290 EUR MESACNE AJ SO STRAVOU, PODUNAJSKE BISKUPICE 🙂 viac info do RP
My žijeme v Rakúsku a platíme za súkromnú škôlku za celodennu dochadzku+strava 130€, na Slovensku je to teda pekne drahé
@denianjelik vo Viedni
@denianjelik mozem sa spytat, kolko prispieva na Vase dieta skolke stat? Lebo to je celkova cena pobytu dietata v skolke. Nam stat neprispieva, alebo, ak je skolka tzv v sieti, prispieva stat okolo 100 Eur mesacne.
aj my ideme od septembra.... je to sice posledny rok, ale lutujem ze som nechala svoje dieta trapit dva roky.... my budeme platit nieco cez 220 e... otrasne sa sprava jedna ucitelka... tolko staznosti je na nu a netusim preco ju tam drzia..... moja dcera ked plakavala minuly rok tak ju napinalo.... ja som ju jeden den odovzdala, mala samozrejme plac.... jedna mamicka tam este zostala a pocula ako ziape na moju dceru zurivo ze nerev uz nerev... nakukla drzala ju nad umyvadlom a moja dcera plakala a vracala.... alebo moja dcera od malinka malo je a nezje vselico... ucitelka po nej hukava... aj ked som jej vysvetlila ze to je zle a nech to nerobi.... koli jedlu mala nedostala cukrik co doniesla spoluziacka ked mala narodeniny... proste povedala ze sofia nedostane lebo nejedla..... deti to beru inac aj ked nam sa to zda ako banalita, dcera bola smutna strasne dlho... ked som sa jej na to pytala odsekla ze mala klame a to vzdy.... aj ked mi to povedia aj ine mamicky.... tie to maju od svojich deti.... no je toho moc.... tak si radsej zaplatime a to sme neni jedine z tej triedy.....
My chodíme do anglickej skolky Handprints v centre Bratislavy, platime 350. Z obedy 2,90. Sme velmi spokojni, tie peniaze sa za to oplatia dat, mala po prvom roku rozumie uplne vsetko po anglicky. A zo skolky ju beriem vzdy s placom ze chce ostat dlhsie.
Rača-súkromné jasle 285+strava 3€/deň, MŠ 215€+strava 3€/deň
Milí rodičia z Prešova!
Predkladáme Vám dotazník predbežného záujmu o vzdelávanie Vašich detí v materskej škole, ktorú by sme chceli otvoriť v školskom roku 2015/2016 ako súčasť našej základnej školy.
V rámci plnenia cieľov Školského vzdelávacieho programu budeme klásť dôraz na zaradenie výučby anglického jazyka metódou JOLLY PHONICS. Komunikácia bude zabezpečená anglicky hovoriacou učiteľkou v každej triede. Škola zabezpečí aj individuálnu logopedickú starostlivosť.
V triedach budú deti rovnakého veku! ( nie zmiešané)
JOLLY PHONICS je nová metóda výučby anglického jazyka na našej škole ako jedinej svojho druhu v Prešove.
Naučiť sa čítať a písať plynule v anglickom jazyku je v dnešnej dobe dôležité pre všetky deti. Práve metóda JOLLY PHONICS poskytuje program pre výučbu zručností čítania a písania v anglickom jazyku.
S touto metódou sa deti zoznámia so 42 hlavnými zvukmi písmen anglického jazyka, a každý zvuk sa učia prostredníctvom jednoduchého zábavného príbehu. Deti sa zoznamujú s jedným alebo dvoma písmenami, ktoré tvoria tento zvuk. Každý zvuk sprevádza posunok, ktorý napomáha zábavnému učeniu. Hodiny sú vedené spevom a aktívnou fyzickou účasťou, takže aj jednotlivé inštrukcie pre malých žiačikov majú svoje symboly, znaky, tóny a výšky, ktoré deti vnímajú prirodzenejšie ako bežné slovné sprevádzanie.
@precudziedeti prosim vas napisete mi nazov skolky sukromnej kde chodi vase dietatko,a lebo chodilo pretoze chceme nase dietatko od septembra niekde umiestnit a robime si prieskum a vypisujeme ziadosti🙂) dakujem nika
V Simbe v Podunajskych Biskupiciach stoji celodenna star. 300€ + strava 2,80 na den ☺
@vercatore ak hľadáte dobrú súkromnú škôlku, pozývam vás k nám 🙂 hviezdicky.sk
Dobry den. Neviete prosim Vas o najlacnejsej skolke v Ba? Nakolo nas do statnej nezobrali a plat velky nemam (400€) robim v statnej sprave.
Dakujem
Dakujem kocky za info. Popozeram. No skor chceme aby bol v kolektive maly ma velmi rad deticky. Uz len ked sme boli odniest prihlasky tam kde nas nezobrali tak nechcel ist domov a plakal, ze chce ist do skolky a za detickami.
my platime okolo 200e, ale len preto ze uz ma 3r ....ale kym nemal 3r chodil do sukromnej,neboli to jasle boli tam zmiesany to vychadzalo okolo 300e no teraz ked chyba napr 1-2 tyz. nevracaju nam nic...takze platim tu istu sumu ci tam je 20 dni alebo 10dni....no od augusta sa stahujeme do zahranicia tak by sme mali platit uz okolo 500e mesacne
my v Dubrovniku 160 eur

ja som si urobila naozaj seriozny prehlad - u nas vyhrala sukromna bilingv. skolka v centre BA na Revovej (nad Riverparkom) s vlastnou saunou, cena porovnatelna s inymi 350EUR. Obrovskou vyhodou je aj maly kolektiv na 1 ucitelku. Napriek tomu, ze sme z Petrzalky, nelutujem, ze dochadzame (10 min)...