icon

Môže 3 ročný syn piť Jupíka s príchuťou cola - višňa?

terkaa
13. mar 2011

ahoj, zbadala som jupika colu-visnu. mam 3 rocneho syna, moze to uz pit? viem, ze tam nieje orig.cola ale predsa... co vy na to... 😝

Strana
z2
sasiki
4. máj 2011

určite sa mu nič nestane, keď ho vypije, no ja to u mojich detí vidím nerada, sama nemám rada sladené nápoje, fuj! ja som na čistú vodu 😅

dudduli
4. máj 2011

ja si myslim ,ze pit jupika je v pohode,ale s mierou.tiez ho kazdy den nepijeme.

mataharyy
4. máj 2011

myslím že někteří tu z toho dělají přílišnou vědu jasně není to nápoj vhodný na celodenní pitný režim ale jednou za čas rozhodně neuškodí... malej má dva roky a už ho ochutnal a žije kubíka water pije taky, nemá problém (k mému štěstí) pít ani čistou vodu, nebo čaje, ale když jsme v obchodě a chce nějaký z těchto nápojů tak mu ho koupím a problém v tom nevidím 😉 Ono všeho s mírou (včetně toho zdravého stravování) a u dětí platí že zakázané ovoce nejvíc láká... A ty moralisti co hned odsuzují každého co toto dětem koupí, tak si zkuste přečíst článek (k nalezení na netu) o tom co se děje s rajčetem než se vám dostane na stůl 😉 (a než někdo začne frflat, každý nemá možnost kupovat bio, případně si pěstovat vlastní, proto ještě není špatnej rodič... 😉 )

zopka
10. máj 2011

Aj ja odporúčam Kubíka radšej ako Jupíka. 🙂 Ale tiež si myslím, že raz za čas môže aj toto.
A presne ako @pancake aj náš pil strašne málo nesladených vôd a čajov ale takéto džúsiky vypije aj 4 deci za krátky čas. 🙂

bobocka
10. máj 2011

baby ja viem,ze otazka je k jupiku,no ja som ho este nikdy nedala a asi ani tak skoro nedam.skor sa naklanam k myslienke dat kubika,ten je bez konzervantov.lenze neviem ako to mam dat malemu ked uz..take neriedene,ci zriedit s vodou? nie je to az moc silne, nezriedene? my pijeme len vodicku,babylove dzusik poriadne zriedeny vodou len minimalne a cajiky takmer vobec.naposledy mal caj asi pred vyse mesiacom 😀 ten kubik ma celkom zaujal na spestrenie ,no neviem ci s tym vobec zacinat...ked mu chuti vodicka a to je pre neho aj tak naj,tak naco to komplikovat ochutenymi napojmi,ci? 😖

luy
11. máj 2011

Dieťa to skôr či neskôr ochutná.Ja som striktne pri synovi dodržiavala nič sladké do troch rokov /už sa všetci smiali,lebo som vypila krabičkový džús a striekačkou doplňovala cviklovou šťavou s hroznovým cukrom/ trápila som sa a môj syn si myslel že toto je ten pravý džús a v škôlke mu dali ozajstný a hups bolo to ,odvtedy fičali džúsiky ale nie tie od maminky ale ktoré odpil hockomu koho stretol vonku,síce pekne popýtal ,ale pýtal od každého,hambila som sa ako pes.Ale k veci,ani ja nemám rada ečka ale jupík vcelku ak to musí byť tak ano,len nech si nezvyká.Človek bol už častokrát v situácii že musí dieťa piť a v stánku ozaj nič iné nie je.Mám pocit že cola višna vyvoláva ešte väčší smäd,ale to je jedno ak je dieťa smädné nevysvetlíš mu že budeš ešte smädnejšie.

Strana
z2