Nemecká aplikácia pre dieťa Duolingo

sis789
29. mar 2018
Používateľ sis789 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od sis789.

!Neoficiálny kráľ medzi appkami zameranými na precvičovanie a výučbu cudzieho jazyka. Vývojári nezabudli ani na nemčinu. Aplikácia sprevádza základnou slovnou zásobou v dôležitých oblastiach, ako jedlo, práca. Zameriava sa aj na gramatiku a využitie slov v praxi.

Všetko sa odohráva v nenásilnom, hravom rozhraní, ktoré poteší aj najmenších. Za splnené ciele dostanú odmeny, tzv. lingoty. Celý proces je zábavný, nenútený, farebný a jeho cieľom je osvojenie si základov nemčiny."
Toto som čítala z recenzie, mňa by ale naozaj zaujímalo či to vášmu dietatu pomôže naučiť sa nemecky? Odborníci hovoria že aj používanie telefónov pri učení nieje dobré, ako to potom je?

yanni
29. mar 2018

O ake stare dieta sa jedna? Radsej nech pozera rozpravky v nemcine. Tak sa nauci viac.

77nelinka
29. mar 2018

To je specialna aplikacia pre deti? Ja mam duolingo stiahnute, anglictinu si prechazdam cez cestinu. Teraz som zacala aj s nemcinou ale tu mam cez anglictinu.

li_la
29. mar 2018

Ahoj, duolingo je super, sama ho pouzivam, nevyhodou vsak moze byt, ze musi ovladat este jeden cudzi jazyk. Ja sa ucim nemcinu (uroven A2) cez anglictinu (uroven B1) a obcas sa co to priucim aj z anglictiny. 🙂. Teraz som zacala s taliancinou, stiahla som si aj nejake ine aplikacie, ale nie som si ista, do akej sa moze clovek naucit jazyk ako novy cez duolingo, skor ako opakovanie a zlepsovanie uz s nejakymi zakladmi. Inak je aplilacia fakt super.

77nelinka
29. mar 2018

@li_la A ako vieš na akej si úrovni?
Hej, aj podľa mňa je to fajn na opakovanie. Ale naučiť sa len z toho sa podľa mňa nedá

katus226
29. mar 2018

duolingo poznam, je velmi dobre, daju sa cezen aj naucit zaklady jazyka "od nuly". kolko rokov ma dieta? mensim detom by som skor pustala rozpravky v nemcine, na youtube je aj kopa videi pre deti, cez ktore sa vela naucia. vyslovene online kurz (pouzitelny aj cez mobil) najdes na www.deutsch.info - registracia aj cele pouzivanie je zdarma. v casti Mediateka je tam kopa rozpravok - pocuvas nahovorenu rozpravku a zaroven aj vidis text, kliknutim na slovo sa ti zobrazi preklad. rovnako funguju aj texty v lekciach.
nie som zastancom toho, aby deti dlho zizali do mobilov/pocitacov, ale tymto sposobom im aspon vstepis, ze cez internet sa da vela naucit, nielen cetovat a zabijat cas na socialnych sietach 🙂

katus226
29. mar 2018

a este toto su moje oblubene rozpravky 👏👏👏 www.ovce.sk - a na zaciatku kliknes na nemecku ovecku

li_la
29. mar 2018

@77nelinka Navstevovala som pred tym jazykove kurzy, teraz na to nemam cas, tak sa snazim zlepsovat ako sa da z pohodlia domova. Inak aj na nete najdes kopec testov, kde si mozes odtestovat uroven.

zuzu4321
31. mar 2018

mozem povedat z vlastnej skusenosti.... ja som ako mala pozerala vseliake rozpravky (aj v AJ aj NJ, jedine co bolo vtedy v SJ bolo crn crn a vecernicek). Myslim, ze som sa naucila viac ako slusne jazyk a to som neskor aj vdaka tomu chodila va bilingvalnu strednu... Rodicia ma do nicoho nenutili, proste som chcela vidiet tie disney rozpravky a neboli v tedy v inom ako nemeckom jazyku. Netreba to silit. Ked chcete aby dieta aspon vnimalo iny jazyk, tak toto je celoom nenasilny sposob...