Nepremokavé čižmy alebo snehule. Ktoré doporučujete?

kiko2807
29. nov 2010

Dievcata, mohli by ste mi poradit nejake detske cizmy alebo snehule ktore nepretecu a budu teplucke ? Kupila som malemu pred 2 mesiacmi uplne nove , bolo pisane , ze su do snehu, ze nepretecu a do -25 stupnov a cez noc nam napadla kopa snehu a ked sme rano sli do skolky tak maly mal komplet mokre pancuchy aj ponozky az po litka a nohy ladove ladove . Potrebovala by som nieco co naozaj nepretecie a bude v tom teplucko !

katy1979
29. nov 2010

superfity, cicibany, popr. goretexove adidasy.

kiko2807
autor
29. nov 2010

ja som kupila tieto co su na obrazku ....popis na nich je :

zimné snehulky pre chlapcov,
krásne snehulky s reflexnými prvkami, nepremokavé, zvnútra vyflísované, navrchu ozdobná kožušinka, vhodné do veľkej zimy až -20°C, pekne prepracované, všitý jazyk, na dva lepáky, ktoré sú ukončené gumovou ozdobou pre lepšie zachytenie, pevná protišmyková podrážka, vzadu uško pre ľahšie obúvanie,

Pise tam predavajuca, ze NEPReMOKAVE "" ☹ a neni to pravda, premoknli az po litka

jarunka111
29. nov 2010

@kiko2807 tak ako píše @katy1979 tie sú najlepšie, mám to vyskúšané na sebe a to fantázia - topánky sú ľahké, neuveriteľne teplé a hlavne nepremokavé!!!!! 😀 😀 😀 Síce niečo stoja, ale lepšie nie sú 🙂

veronika81
29. nov 2010

nech sú topánky akokoľvek "nepremokavé", každé opakovane impregnujem sprejom na to určeným 🙂

rabiva
29. nov 2010

😒 tiez som tak dopadla s kupou cez mmb... a v sobotu premokli dcerke pancusky, az sa dalo zmykat 😠 Tak som dnes kupila riadne v sportovom obchode zn.Alpine Pro Kids, celogumene, so snurkou na stahovanie nad lytkom... hadam vydrzia 😎

lucia.kl
29. nov 2010

odporúčam topánky ktoré sú goretexové najlepšie aj s vibram podrážkou, mám ich vyslúšané ako dospelá na sebe a nikdy nepremokli, mohla som po členky vo vode chodiť - ale tiež z času na čas odporúčam impregnáciu.

stvura
29. nov 2010

Ja som malemu kupila danske SKOfus, su uzasne, vodotesne...nas maly ich odskusal fakt velmi dobre, takze odporucam...(mame velkost 22), takze su aj pre male nozky... 😉

kiko2807
autor
29. nov 2010

@stvura a kde ich mozem kupit ?

majula28
1. dec 2010

@stvura aj mna by zaujímalo, kde sa dajú tie topánočky kúpiť 😅 , lebo máme problém zohnať nejaké....dakujem za odpoved

stvura
1. dec 2010

@majula28 kocky, kupila som ich u nas v obuvi, normalny obchod, myslim ze kupuju z Madarska tovar ( i ked tuto znacku predava Dansko), su fakt velmi pekne, ja som ich vystihla ked rusili predajnu v 20 percentnej zlave, takze ma vysli ani nie 20 euro. Inac vseobecne u nas v obuvach (mali sme tri schopne, uz su len dve) maju dobry tovar a stale nejake zlavy. Takze doporucujem vylet do Novych Zamkov.

lenka_da
8. dec 2011

Baby, obnovujem tuto temu, poradte mi, prosim. Mam skolkarku, chcem jej kupit snehule (normalne cizmy samozrejme uz ma). Len sa neviem rozhodnut, ci su lepsie take, co maju dolnu cast po clenky ako keby "gumaky" alebo take latkove, kde pisu, ze su nepremokave. Totiz, vcera trosku u nas snezilo, samozrejme sa to hned topilo a dcerka mala cizmicky totalne premocene. Este ze mam jedny, kde som netrafila velkost, trosicku su vacsie ale stratila som blok, tak ich budem pouzivat ako rezervne cizmy pre taketo pripady. Ale snehule potrebuje, len neviem ake. Zaujali ma tieto http://www.peddy-obuv.cz/katalog/velikost-18-34... ale trochu sa bojim, ci nebudu premokat v clapkanici. Tiez som pocula, ze zn. Olang je celkom dobra, dizajn sice nic moc, alebo poradte nieco ine...???

vivusika
19. dec 2012

ja mám pre decká aj pre seba veľmi dobré skúsenosti s topánkami z Exi sportu...

ducci
26. dec 2012

my mame primigi goretexove a su super -lahke, teple a nepremokaju

abbie
1. okt 2013

Superfit s Gore-tex membranou, alebo proste hocico, ale nech to ma gore-tex

adrianaza
5. jan 2015

Ahojte, chcela by som obnovit tuto temu a opytat sa, ci nepoznate NAOZAJ nepremokave cizmy bez membrany gore-tex? Kazdy rok sme mali Superfity, tento rok sme vyskusali inu, lacnejsiu znacku, kde bola tiez nejaka membrana -tex, ale premokaju uz po hodine vonku. Superfity nam nikdy nepremokli, ale su velmi drahe. Nemate nejaky tip vo velkosti 33 alebo 34 - cize pre vacsieho chlapca? Dakujem.

blueprincess
3. nov 2015

Ahojte zeny. Nemate skusenost so znackou Olang? Vraj su tie snehule kvalitne a teple. Ale ja ich nepoznam, no znacka je Talianska a hlavne mi pridu lacnejsie a krajsie ako tie Superfit, o ktorych tu pisete.
Maju aj pisanu membranu.
Poradte, pls.
http://www.sportrysy.sk/sportova-obuv/detska-ob...