Nespokojný 6 mesačný synček

lenulka34
19. mar 2012

Ahojte mam 6 mesacneho syna a je stale nespokojny uz asi od jedneho mesiaca. Vsetko ho bavi iba chvilocku a hned sa zacne jedovat a sam sa nezabavi vobec. Samozrejme, za nechcem od neho aby bol ticho cely den. Neviem kde robim chybu, alebo ho nedokazem zabavit? Ma este niekto taky problem? Poradte prosim.

vajboch
19. mar 2012

ahoj, moja mala ma 2 mesiace a robí to isté...mne poradili piť čaj z medovky/nemiešať s inými čajíkmi/ a užívať hroznový cukor /každému sa to zdá hlúposť, lebo je na energiu, ale práve že ma blahodárne účinky na mozog dieťaťa/...ďalej kúpem dieťa 2x za deň...jedenkrát vo veľkej vani, aby mohla "akože" plávať a plahočiť sa...má to účinok na uvoľnenie svalov...a druhýkrát v malej detskej vaničke...a každé ráno za lyžicu olivového oleja /pre mňa je to problém, neznášam to, tak si ho primiešava do jedál/...a ideálne čo je naj hojdanie na fit lopte (je to náročne, ale dieťa sa rýchlo ukľudni a zaspáva...veľa šťastia

lenulka34
autor
19. mar 2012

@vajboch dakujem za rady nieco vyskusame🙂)

tea333
19. mar 2012

@lenulka34 na to je tazko takto cez net. niektore deti (aj moj syn) su citlivejsie na podnety. Preto je fajn vyskusat nosenie, kedy dieta citi mamu pri sebe, moze sa ukludnit, vytvorit si "oazu pokoja" a z nej pomaly skumat a poznavat. Niektore deticky zle znasaju, ked maju privela podnetov. Ludia sa im prihovaraju, hrkalkami hrkaju pred tvarickami, pustaju hudbu..obcas je tazke to vsetko vstrebat.