Perverzné narážky 2,5 ročného dieťaťa

veronika_veronika1
26. okt 2014

Ahojte. Mam dost chulostivy problem, teda neviem ci sa to da nazvať problémom alebo je to len vymysel v detskej hlave. S otcom malej spolu nežijeme. No chodi za nou kazdy mesiac. On ma najlepšieho kamarata menom Tomáš. Bol tu minuly mesiac, braval si ju, chodili von aj s tym jeho kamaratom. Ked odisiel moj byvaly priatel do zahraničia mala sa zacala z ničoho nic chytať za cikulku a hovorila: Tomáš cikulku. Prislo mi az zle. Hned som volala môjmu EX ze co to ma znamenať atd povedal ze nevie. Ze urcite o nic nejde ze nemam panikarit. Teraz tu prisiel za malou zas. Brava si ju a sem tam si ju vezme aj na noc nakoľko ked je na Slovensku byva u svojej mami. Dnes som sa hrala s malou a z ničoho nic chytila plysovu hracku rozkrocila jej nozicky a povedala ze bocku na cikulku. Neviem co mam robit. Je mi zle. Bojim sa ci jej nieco niekto neurobil. Stalo sa vam niekedy nieco podobne ? Chystám sa hned zajtra za detskou psychologickou. Potrebujem vediet nech mi povie svoj nazor nato. Byvaly stale zatĺka. Ze to nema odkiaľ mat. No mala to nikdy nerobila pri mne. Do škôlky nechodi. Filmy ziadne mepozera ani ona a ani ja. Len rozpravky. Nema to mat odkiaľ. Prosim poraďte. Mozno sa len zbytocne stresujem. No neviem .. Mam strach ci jej niekto neubližuje.

mihula
26. okt 2014

ked sa jej opytas kde to videla,alebo kto to povedal,co povie?

irenkask
26. okt 2014

@veronika_veronika1
To treba preveriť radšej u psychologičky a dovtedy mu ju nedať vôbec.

nikitka444
26. okt 2014

Uffff,az mi zle doslo☹ked to nemala odkial vidiet ani nic,by som sa jej opýtala ze kto dava bocky atd a urýchlene utekala k psychologovi ..malu by som nikam nedala kym sa to nevysvetli..drzim palce

eunomia
26. okt 2014

Aj mna zaujima co hovori ked sa jej spytas kto jej take povedal. No popravde ja by som velmi stresovala, chod za tou psychologickou.

m3693
26. okt 2014

Tiež by ma zaujímalo čo povie keď sa opýtas že odkiaľ to má a kto jej to povedal ale nepozdáva sa mi to

leporeloo
26. okt 2014

@veronika_veronika1 no jednoznacne chod s nou k lekarovi kludne aj na gynekologicku prehliadku nech si si ista ze sa nic nestalo, odteraz malu moze mat iba ak tam budes aj ty a ziaden prapodivny kamarat... pripadne aj ty ju skontroluj ci nema nejake zapareninky alebo podrazdenie ale ak by to mali byt aj len blbe reci je to nepripustne ...

katarinamarkova
26. okt 2014

@veronika_veronika1 v podstate sa nic nemuselo stat...mozno tam len zazrela nechtiac vecer ked nemohla spat a vybehla z izby kusok porna napr.
ALE juuuuj ako mama by som dieta nedala z ruk ani na sekundu. hned v pondelok by som lietala po psychologicke, detskej gynekologicke....pretoze nikdy v zivote by som si neodpustila to ze co ak nahodu a ja som s tym hned nic nespravila.....
omnoho rychlejsie si ako matka odpustis ze si robila zbytocnu paniku.
prajem nech je vsetko uplne vporiadku.

kaktusik007
26. okt 2014

@veronika_veronika1 nestresuj. Neries nic s malou, ale ries s adekvatnym odbornikom. Nic neunahli, uz len vyslovenim podozrenia, ktore mas, spustis taku masineriu, ze dovi dopo.
Takze chladnu hlavu. Dobre vyber psychologicku - ideal co sa venuje tyranym detom a ma teda v tomto prax...
A samozrejme do vyrieknutia vysledku od psychologicky navstevy otca zrus. Aj za cenu, ze by na teba dal trestne oznamenie pre marenie vykonu sudneho rozhodnutia - ak mate sudom upraveny styk.

seemani
10. nov 2014

@veronika_veronika1 no čo, vysvetlilo sa to nakoniec?

jolly84
6. mar 2015

@veronika_veronika1 tak ako vyriešilo sa?