Skoro 5 mesačný syn sa zvláštne kýve

something
13. dec 2012

Ahojte. Chcem sa opytat, ci nemate niekto skusenost. Nas maly, ked lezi, tak zvlastne kyve telom dostran. Hlavou a telom ako keby tancoval, vyzera to ako pohyb ked sa plazi had. A tiez sa mu strasne trasu rucky ked ich napina, ked sa snazi chytat hracku. Keby sme sli k lekarke tak urcite bude zase strasny plac a on sa nebude dat vysetrit 😒 Neviete co to moze byt?Je to v poriadku?

martinkatinka
13. dec 2012

Nechce sa začať prevaľovať?? Podľa mňa sa snaží hýbať.... pokiaľ sa netrasie a nemá kŕče, tak neviem, zdá sa mi to byť okej... ale ak máš pochybnosti, najskor zavolaj doktorke a spýtaj sa, či je treba prísť...

annia
13. dec 2012

Asi sa uz chce prevalovat...moj maly sa tiez zacal v tomto obdobi gulat.A s tymi ruckami...tie pohyby su este take nekoordinovane, mozno preto..ale ak sa ti to naozaj nezda,ze sa nejako moc trasie,skus zavolat Dr.

something
autor
13. dec 2012

On sa uz prevaluje cca 2tyzdne.No skusim asi zavolat...

oriesok
13. dec 2012

príp. ak sa bojí doktorky, tak ho skús nahrať na kameru alebo na mobil a ukáž to doktorke.. ak to pred doktorkou neukáže.. aby videla čo sa ti nezdá..

ajuska1604
7. feb 2013

to trasenie tych ruciciek robi aj moj syn a to len z toho dovodu ma moc energie a tesi sa na hracku a nevie ako inak by to prejavil ,ukazal tak to robi takto a to mal nedavno 6 mesiacov doktor povedal ze to je ok len ma moc energie ...... 😀 😀 😀 😀