icon

Štvormesačné bábätko sa nechce hrať s hračkami

chlucka
21. sep 2016

Ahoj žienky. Prosím o radu tie, ktoré chcú pomôcť. Kritiku nepotrebujem😀 Som prvorodička,skusenosti s detičkami nulové... Môj problém spočíva v tom, že sa mi môj 4 mesačný synček úplne prestal hrať s hračkami a ja nechápem prečo. Hneď od narodenia sme sa s ním hrávali a on pekne reagoval. Keď mal 2 mesiace, kúpili sme mu hrazdicka s hračkami a on sa tam pekne hrajkal sám. Búchal do nich, pozoroval sa v zrkadielku, keď zlepšil koordináciu ručičiek začal ich chytať, skúmať, ochutnávať... Minimálne polhodinku pri každom bdeni sa pohral sám a ja som mohla upratať, vyprať, proste porobiť čo treba...a teraz nič. Leží si pod hrazdickou, kuka na ne, ale už sa s nimi nehrá. Keď sa s nimi hrám ja, pozorne ma sleduje, ale sám sa nehrá. Napadlo ma, že ich už má okukane, tak som kúpila nové a vymenila ich, ale nepomohlo to. Jediné s čím sa pohrá je plienka... takže teraz už doma neurobím nič lebo musím byť pri nom. Čo s tým?

Strana
z4
mima4
22. sep 2016

@margaretka
no dietatko vyciti, ze mamka nie je spokojna, preto sa mi zda chore povazovat za OK, aby zena prestala dbat o seba a svoje zdravie, pretoze napatie ktore vytvara si odcvaka v prvom rade to dieta

margaretka
22. sep 2016

@mima4 s tymto s tebou suhlasim... a vyciti aj ked mamka nervaci na MK v diskuciach a po precitani 4 diskusii od supermam ziska pocit ze vsetko robi uplne na hov.... 🙂

Strana
z4