Súkromné jasličky v Senci - Mravčekovo verzus Medvedík

lubigabrikova
10. jún 2014

Dcerku chcem dat od septembra do sukromných jasli. sice uz bude mat 3 roky,ale do statnej skolky ju bohuzial nezobrali. Nedostatok miesta - vraj :(.
Bola som sa pozriet v Mravcekove a v Medvediku. Nakoniec, aj ked to mame trosku dalej, som sa rozhodla pre jasle Medvedik.
Mate nieto skusenosti?? Pozitivne, negativne???
budem vdacna za kazdu odpoved. 🙂

luc22
15. jan 2015

@lubigabrikova ahoj, ako ste na tom? Prave mam podobnu dilemu.... Ak mozes, napis skusenosti, dojmy,....a co malicka? ako sa zabehla?

lubigabrikova
autor
15. jan 2015

Ahoj, no malu mi nakoniec vzali na odvolanie do statnej skolky na jazerach. takze som zrusila medvedika. ale vyzeralo to tam strasne fajn, velmi sa mi tot am pozdavalo. riaditelka je velmi mila pani, maju vlastbu kuchynu , takze jedlo nedovazaju...a hlavne zakazdym, ked som tam bola za riaditelkou, a videla som tie deticky, vzdy vyzerali velmi spokojne. ani raz tam nebolo pocut plac.
....no, proste, moj osobnz pocit bol z medvedika lepsi 🙂

lubigabrikova
autor
15. jan 2015

@luc22 ..odpoved hore

pletka
21. apr 2015

Ahojte, pripajam svoju skusenost s jaslickami Mravcekovo. Syn tam chodil pol roka a nakoniec som ho odtial stiahla, z viacerych dovodov. Nepozdavalo sa mi niekolko veci ohladne organizacie v skolke (deti v oboch triedach - mladsi aj starsi su cele dni spojene v jednej skupinke, co ma dost negativny vplyv na chorobnost) ale aj "vychovnych" postupov - rano som viackrat musela pani ucitelky upozornit na to ze sme prisli, inak si syna v zapale debaty nevsimli. nasledne sa viackrat stalo, ze ho nechali postavat pri dverach bez povsimnutia, chuda male len tam tak stal aj 5 minut. Urcite nepatrim medzi uzkostlive mamicky, ale myslim ze 2rocne dieta potrebuje trochu viac pozornosti. Mali sme aj nejake problemy ohladne odplienkovania, stavalo sa ze ked sa pocikal, dostal v skolke naspat plienky (oblecenia mal dostatok) alebo som popoludni pocikane oblecenie nasla v saciku vonku na chodniku, lebo vraj "smrdelo". Nakoniec sme syna vzali prec, paradoxne nie kvoli vyhradam uvedenym vyssie, ale kvoli neprijemnej hadke s p riaditelkou Hrabovou, ktora ma nepekne osocila a nasledne som uz vobec nemala istotu, ako sa o mojho syna v skolke budu "starat". Takze - uz by som sa do Mravcekova urcite nikdy nevratila. Momentalne sme v inom zariadeni (mimo SC) a som maximalne spokojna a syn tiez 🙂

sunshine181
8. sep 2015

Ahojte! Chcela by som sa aj ja podelit o sovoje skusenosti zo skolkou Mravcekovo lebo citam ze pletka podava skreslene informacie o zariadeni. Aj moje deti chodili do skolky Mravcekovo a bola som vzdy nesmierne spokojna so zariadenim aj s pani riaditelkou. Na zaciatku, pravdaze plackali, ved si museli zvyknut na zariadenie a nove prostredie, co je normalne ale ked si zvykli, tak chodili s usmevom na tvari a ja som mala klud na dusi lebo som vedela ze su v dobrych rukach! Pani riaditelka ma naozaj profesionalny pristup k detickam tak ako aj pani ucitelky. Ked som mala nejaky problem s malymi tak som sa mohla poradit s p. Hrabovou, ktora mi naozaj ochotne a dobre poradila. Ucitelky su velmi mile. Mojich nezbednikov vzdy krasne privitali ked vstupili do herne. Skolku Mravcekovo mozem naozaj len chvalit, moje skusenosti s tymto zariadenim aj s personalom su len pozitivne + maju aj logopedku co ine skolky/jasle nemaju. .... takze naozaj vrelo odporucam tuto skolku-jasle. ;)

pletka
10. okt 2015

Nuz, neviem kde Sunshine berie pravo nazyvat moje skusenosti skreslene... Islo o moju osobnu skusenost a kazdy si samozrejme moze urobit svoj nazor. A napriek tom, ze uz je to vyze pol roka, co som syna z Mravcekova zobrala a samozrejme aj vsetky emocie vyprchali, stale je moj nazor rovnaky. Ked vidim ako funguje starostlivost o deticky v zariadeni kde sme teraz, tak uz by som nikdy do Mravcekova spat nesla. Ale ved kazda mamina si urobi svoj nazor, ja samozrejme nikomu nechcem nic vnucovat, ani nikoho nazor komentovat. Skoda ze niektore z nas tu potrebu maju...

technik1
15. nov 2016

Ja mozem hovorit len za Jasle Medvedik v Senci:

Syn 3,5r tam chodi uz 1,5 roka (zacal ked mal 2r). Od tohto leta tam chodi aj 2r dcera

Co sa mi paci:
- o asi 17 deti sa staraju 4 vychovavatelky (vratane riaditelky)
- deti su rozdelene do 2 skupin pre starsie a mladsie
- 2xherna a 3xspalne su zvlast (kazdy ma svoju normalnu pevnu postel)
- maju adaptacny pobyt takze deti zo zaciatku ani neplakali
- da sa tam bezpecne zaparkovat (je to bocna ulica, maju vlastne parkovisko na 3 auta
- maju pomerne velky dvor, (1/2 vydlazdena, 1/2 travnata)

Co sa mi nepaci:
- po 1,5 roku zatial nic - pani riaditelka je velmi prijemna, rozumna a akykolvek problem sa vzdy velmi rychlo vyriesil