icon

Trojmesačné dieťa opakuje slovo

sunflower000
13. okt 2014

Caute mamičky, zaujima ma ci sa niektora z vas stretla s tym, ze vam 3. mesacne babo zacalo opakovat po vas slovo alebo slova. Nas maly Markusko uz pekne, zretelne opakuje slovo ahoj aj niekolkokrat po sebe...

samasa
14. okt 2014

@zitaje 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

romana19
14. okt 2014

Z materskej sa stala diagnoza.

hadassah
14. okt 2014

to je nič, moje dieťa od 6 mesiacov rozpráva celé vety a po čínsky!!!! a to už je aký ťažký jazyk 😀 😀 😀 😀 😀 nič jej nerozumieme 😝 napr: hai tai tai, mei tan son a ukazuje kdesi prstom a ja ani páru nemám, čo chce 😀 😀 😀 😀

tatianka7
14. okt 2014

ja mám dve deti a opakuje starší ( 2r,10mes.) po mladšom ( 4,5mes.) 😀 😀

belllinka
14. okt 2014

@olivka26 Ten vajickovy salat jedlo to 2-mesacne dieta samé???

olivka26
14. okt 2014

@belllinka no nie same,same vedelo papat asi az od 3mesiacov 😀

miriem
14. okt 2014

@belllinka nie same, predsa s chlebom 😀 😀 😀

sunflower000
autor
14. okt 2014

@liz_lemon tak som rada ze nie sme jediny podla mna to moze pomalicky zacinat, ono to nie je az tak skoro ked sa to dost casto opakuje, nalepi sa

sunflower000
autor
14. okt 2014

@jolinka no sranda aspon sa potvrzuje ze kazde dieta je ine ale jasnem viem ze dobre pocuje ked si uz blaboce🙂
a dakujem za skusenost

misaelka
14. okt 2014

jezis baby ved ju nechajte kolke z vas (ja sa pridavam) hladali neexistujucich duchov na tehotenskych testoch a boli sme presvedceni ze tam su aj ked ich nikto iny okrem nas nevidel... toto je rovnake tak ju nebite slovom 😠

liz_lemon
14. okt 2014

@sunflower000 presne tak, ja som to velmi casto opakovala, a maly to opakoval coraz zretelnejsie, ale akonahle som ho dala zaockovat, tak uz to nezopakoval, hned na druhy den som si vsimla, ze to vobec nepovedal

miriem
14. okt 2014

@liz_lemon nieeee, ockovanie do tejto srandovnej temy netahaj, lebo to tu zas budu jatky....

sunflower000
autor
14. okt 2014

dakujem vsetkym za prispevok, milujem tohoto ruzoveho slonika, celkom dobre sa zabavam🙂

inull5
14. okt 2014

@sunflower000 mám 3,5 rocnu dcéru ktora začala tiež veľmi skoro.v 3 mesiacoch sice nie ale ked mala rok tak skladala krásne slová tak 2-3.rozprávala od začiatku krásne čisto a zrozumitelne písmeno R povie úplne čisto krajšie ako niektorí školáci.nijak zvlášť som to nikdy neriešila.občas je to aj na ostaru lebo je veelmi smela a ked sa jej niekto opýta ako sa volá alebo podobne tak často odpovedá -nevyzvedaj sa alebo co tá do toho.dedo ked sa opýta kedy pôjde do skolky tak odpovie neprovokuj ma🙂a podobne

sunflower000
autor
14. okt 2014

@inull5 no super mas sikovnu dcerku, je zdrava repetula tak si to vaz a na detoch je krasne ze su spontanne a hocico povedat...skratka su uprimne..mame sa co od nich ucit.

sunflower000
autor
14. okt 2014

@hadassah no tak je sikovne napr. mei tai je nosic re dieta, tak asi sa chce nosit🙂

silvia62256
19. okt 2014

Moja dvojmesacna vie napodobnit grganie jak stary pivar 🙂 sikulka je to!

crystal333
24. okt 2014

a moj ked mal pol roka ,tak uz vedel aj malu nasobilku 😀

spinoscapularnabeta
24. okt 2014

zhamej syn vedel za mlieko podakovat ked mal pol roka😀

mata95
24. okt 2014

:D :D :D a moja dcera ked sa narodila plakala.... len ja som ju nejako "zabudla" počuť :D :D

bubelaj
24. okt 2014

@ mawka máš pravdu, môj chlapec mal 4 roky keď začal rozprávať a nič sa nestalo. Dnes má 10 a myslím, že všetko dobehol nakoľko nás už teraz v treťom ročníku/ preto lebo mal odklad- nakoľko tá výslovnosť nebola taká dobrá/ odporúčajú na 8ročné gymnázium. A zijeme pa pa Bea

andrejta
24. okt 2014

@sunflower000 no bolo ti to treba, ale super, že to takto dobre znášaš - palec hore 😉

sunflower000
autor
24. okt 2014

zienky moje, vsak o tom je forum predsa, vzdy su aj pozitivne aj negativne reakcie a tak je to fajn 🙂beriem vsetky a za vsetky dakujem, prajem pekny vecer

ankaru
3. nov 2014

@katy2 môj lá a teraz v troch mesiacoch lé ako tvoje

jankacaa
4. nov 2014

Keď som bola v pôrodnici, prišla ma pozrieť moja mama a ja hovorím dcérke: "Ideš ku babke?" a malá sa zamračila a vyšlo z nej: "ee".... A ked mala asi dva týždne, tak doma pri prebaľovaní som na konci povedala niečo v zmysle, že ani to tak nebolelo a malá sa usmiala a ukázala mi prostredníček. 😀 😀 😀

chikitka
4. nov 2014

@zitaje nas hovoril s povzdychom "jezisi" 😀

17alexis
5. nov 2014

Neviem, prečo by zakladateľka témy nemala hovoriť pravdu! Kamoškina dcéra začala dvíhať a pekne držať hlavičku keď mala mesiac, v piatich lozila, teraz má asi 10 mesiacov a už pomaly chytá nejaké slová a vie zakývať, keď jej povedia: "Daj papá". Jej syn je prváčik a už ako škôlkar chcel, aby mu čítali knihy o tornádach, vôbec ho nezaujímali rozprávky ako iné deti a pritom je z normálnej rodiny, žiadni vedci ani nič podobné jeho rodičia nie sú. Neznamená to, že keď má také deti, tak klame. Skôr mi to príde ako neprajnosť, či závisť.

pat_mat_minnie
7. nov 2014

@pribinak Si "zabila"!😀 Ze hydroxid sodny a elektroinstalater!Som sa fajne zasmiala!

pat_mat_minnie
7. nov 2014

@olivka26 2-mesacne vajickovy salat?Och bozemoj!Nic v zlom, ale tak male babo by malo byt len na mliecku.

tanickaskorokubikova
7. nov 2014

@sunflower000 aj náš opakoval slovo Ahoj 😀 😀 každé ráno sme sa mu prihovárali Ahoj a on to opakoval ale len tak foneticky. Máme to aj na videu myslím že mal cca 4 mesiace. Ale určite to nehovoril vedome ani nerozumel čo hovorí ale proste opakoval zvuk ktorý každé ráno počul.