icon

Zvuky zvierat - kôň

15. máj 2023

Ked ucite dieta zvuky zvierat, tak ako robite kona? Ja som robila mihihi, na googli som nasla, ze robi ihaha.

Strana
z2
miadi
15. máj 2023

@zuzinka888 Ja som sa narodila v ceskoslovensku a uz cesi maju ine slova mačka= kočka tak ma to neprekvapilo ze vsade hovoria zvieratka inou recou . Jedno slovo co je najviac podobne v jazykoch je naprikad mama. Ale celo svetovo najznamejsie slovo bolo pred 30r ( som zapocula v spravach) Coca Cola 🤣 update nemam nepatrala som

andreatytler
15. máj 2023

@miadi fuj ake dobre😀😀😀

nikasmile
15. máj 2023

@petamich aj my cválame 😃

miadi
15. máj 2023

@andreatytler u nas vlastne frci roar lebo maly je dinosaur mala uz toho mà plne zuby 🤣

andreatytler
15. máj 2023

@miadi 😂
U nas nikdy ziadne zvierata neboli popularne.
len brum brum (ked ide dopredu) a pi,pi, pi (ked cuva)😀

miadi
15. máj 2023

@andreatytler maly od 14m odkedy ich spoznal uplne frci na Dino 🦖 este sa aj tak nahne Akoby mal chvost a dupe .. pozna uz skoro vsetky druhy. Musime ho niekedy zobrat do universal studios na floride maju Jurassic world rides . Uplny maniak musi to mat na oblecku knizky izbu mà dzunglu humidifier sme prerobili na sopku . Ale palaeontolog nechce byt ze to je nuda 😂ze chce byt builder.

dominyca9
15. máj 2023

Normálne som cválala, potom zaerdžala a nakoniec si aj odfrkla. 😀 Všetko s patričným pohybovým prejavom. Ale pozor, deti si ťa môžu začať mýliť s koňom, potom už len stačí, keď ich muž doučí "hijooo" a nebudeš ich vedieť dostať z chrbta. 😀 (Ak sa ti to stane, hraj mrcinu, po pol hodine ich to prestane baviť.) 😀

Strana
z2