icon

Ako deti reagujú na vianočný stromček?

22. nov 2024

Ahojte, mam otazku - ako prezivali vase vianocne stromceky rok, kedy malo vase dieta 2 roky? Ja aj moj muz sme vraj v tomto veku zvalili stromceky, na totalku vsetko rozbite 😁. Minuly rok sme sa o stromcek bali, ale maly mu nijako neublizil. Tento rok je vsak ovela aktivnejsi (ma 2 roky) a rad robi na svojom okoli fyzikalne pokusy, tak sa pre istotu pytam - aby sme vedeli, na co sa mame pripravit 😁.

mamamasama
22. nov 2024

Mám 3 deti. Nikdy stromčeky neriešili. Myslím,že mačka je horšia.

belllinka
22. nov 2024

Nemusis to tak prezivat. Daj ozdoby, ktore sa nedaju rozbit, stromcek priviazte alebo dajte mensi vyssie

mamutka
22. nov 2024

Veru, dieťa nie je mačka, budete v pohode. Bude žasnúť, obdivovať, vysvetlite a bude dobre 😊

surama
22. nov 2024

Moj v tom veku vsetky ozdoby, na ktore dotiahol pooberal a kazdy den som ich davala naspat 😃 No vyzeral ten stromcek otrasne, ale co uz 😃 Tento rok uz snad bude dobre 😃 A ano, vsetko sme mali nerozbitne ozdoby 😃

marianarem
22. nov 2024

Nerozbitne ozdoby urcite. Ale teda ja som v tomto veku urobila chybu, ze som ozdobila stromcek medovnikmi. Samozrejme, ze zacali miznut este pred Stedrym dnom 🙂 Inac uz v tomto veku sa daju s dietatom aj vyrobit vlastne ozdoby, trebars z farebnych papierov, my to tak robime.

veronika2316
22. nov 2024

Mám dve deti medzi nimi rok a pol rozdiel sú to teda extrémne živé deti a stromček nikdy nezvalili ani sa nejako extra nepribližovali vedeli že nesmú a to teda oni neposluchaju

pralinka25
22. nov 2024

nasim sa stromcek pacil (mam3) mali sme nerozbitne ozdoby. popozerali ale nerobili zle. a to nie su ziadni anjeli

lucia13022023
22. nov 2024

Dvojročný je už rozumný. Vysvetlíš.
Ale nekupovala by som sklenené ozdoby.

viestta
22. nov 2024

Prezilo dieta, prezil aj stromcek a ozdoby. Zaujimave to bolo tak dva dni

h2
22. nov 2024

Stromček vždy priväzujeme, nielen, keď bol syn malý. Stať sa môže hocičo.

tamvtme
22. nov 2024

My mame len par rozbytnych ozdob, vacsinu mame drevenu, sle stromcek mavame zivy a dost velky, cize tiez som sa bala, ze ho na seba stiahne….ale nic take sa nedialo…. Prve vianoce mala 4m, takze to este nic, druhe vianoce ked mala 1 a 4m sa stromceku bala a obchadzala ho zdaleka a rok na tonuz bola dost rozumna….