Manželova rodina tlačí dcéru do škôlky. Je to potrebné?
1. aug 2025
Ahojte, malá mala na jar 2 roky a nič iné nepočúvam len ako už potrebuje škôlku a iné deti. Popravde mne sa nezdá že by bola na škôlku pripravená, nevie sa sama obuť, vyzliecť, este ani dobre nerozpráva, učiteľky by jej nerozumeli…do štátnej by ju nikto ani nevzal jedine tak do súkromnej ale ja na to nevidím dôvod, podľa mňa jej je dobre doma s mamou a 2 krúžkami do týždňa, čo si o tom myslite? O čo im ide? Ja plánujem škôlku až takto v septembri o rok 😀
Predošlá
Strana
z2
anonym_ed0eab
•
2. aug 2025@anonym_autor nečítala som príspevky, manželovej rodine povedz, že o tom,kedy pôjde vaše dieťa do škôlky, rozhodujete vy dvaja. Niekoré dieťa potrebuje kolektív vo veku dvoch rokov, iné vo veku štyroch a niektoré sa v ňom necíti dobre nikdy.
Predošlá
Strana
z2

@anonym_autor autorka, ved nám vysvetli normálne po lopate prečo mužov a rodina tlači nato, aby dieťa išlo do škôlky. Aký majú dôvod? Určite je tu ešte niečo čo si zabudla dopísať.
@bielasovicka ved to sa pýtam ja prečo 😀 zevraj potrebuje deti a kolektiv. Podľa mňa je jej zatiaľ lepšie doma s mamou ktorá jej rozumie. Kamarátky ihriskove ma. Načo veľký kolektív?